View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 31 mar 2011, 09:51:38
Roxii's Avatar
Roxii Roxii este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 30 apr 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 31
Dieta: Mentinere
Date: 163cm, 48kg
Mesaje: 3.308
Aprecieri acordate: 4
Am fost apreciat(a) de 2 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Relatia dupa inselat

Citat:
Anterior postat de jessik Vezi mesajul
inselatul se poate intampla din multe motive. daca ati insela voi din motive care nu are leg cu dragostea? si va dati seama ca de fapt ati facut o greseala si ca va iubiti partenerul? nu ati vrea ca el sa va ierte? sunt cazuri si cazuri, cand a fost doar o aventura, sau ca el sau ea, pur si simplu a avut un moment de slabicune. daca se impaca dc sa nu fie totul ca inainte? daca se iubesc..
Nu exista scuze pt asa cevaIn general cand unul din parteneri face asta inseamna ca ceva ii lipseste sau il nemultumeste in relatia cu partenerul..si nu ar fi mai bine sa discute amandoi dekt sa se ajunga la asta?Totul ca inainte dupa ce ai aflat ca ai fost inselat/a nu se mai poate sa fieCum am zis,poate il ierti,dar nu`l uiti si vei trai mereu cu indoiala in suflet.Asa ca ce rost mai are relatia?Dar acum na,parerea mea,fiecare are parerea lui
__________________
Jurnal Roxii

Cursul dragostei adevarate nu a fost niciodata neted. – William Shakespeare
Roxii, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2044 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1527 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat