Subiect: Jurnal blueoana
View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 03 apr 2011, 09:13:06
CrisetenO's Avatar
CrisetenO CrisetenO este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 16 sep 2010
Locaţie: Darmstadt, Germania
Vârsta: 38
Date: 161.5cm, 54.0kg
Mesaje: 876
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 45 ori in 26 mesaje
Implicit Re: Jurnal blueoana

Citat:
Anterior postat de blueoana Vezi mesajul
daca ma sfatuia cineva dinainte ca tine era f bine, am fost acum 2 zile la medic din intamplare si in urma analizelor a reiesit ca am ramas fara toate vitaminele,minerale si aminoacizii din corp in urma acestei diete si mi s-a dat o lista cu pastile sa iau sa imi revin, trebuie sa adaug multe legume si fructe
Salut Oana,

E normal daca te uiti la meniul tau sa-ti dai seama de unde provin definicientele. DAR, nu e totul pierdut. Trebuie sa incerci sa-ti re-echilibrezi dieta. Sa stii ca printre slabute se numara si foarte multe cu experienta, care te pot ajuta. Deci hai sa facem un plan de bataie: ce iti place sa mananci, ce ai de gand sa mananci, ce trebuie sa mananci, si mai ales, ce mancare ai prin casa? Eu as zice sa mananci cam 4 mese pe zi pentru inceput:

MD (400 kcal): as zice o felie de paine neagra cu, varianta (a) urda (sau branza de vaci), ardei gras, si doua foi de salata; varianta (b) niste omleta cu ceapa, ardei si masline; varianta (c) salata de icre; pe langa care bei o cafea cu miere si mananci si un pumn de alune

Pranz (400 kcal): proteine si carbo din legume. Pentru proteine: (a) peste gras (de ex. somon, macrou, sardele) -- care au vitamine si nutrienti f. impotranti -- (b) friptura de vitel sau ficatel de orice animal (carne rosie, pentru fier), cu legume fierte (uita-te la retetele de ghiveci, sau poti face si la aburi legume, sau la gratar sau la cuptor... posibilitatile sunt uriase); sau (c) alimente de gen ardei umplut, vinete umplute, carne tocata facuta la teflon si servita pe un pat de legume. La toate felurile de mai sus, obligatoriu salata.

Gustare (100 kcal): portocala, sau mar.

Cina (300 kcal): aici punem grasimi si proteine: omletele sunt foarte bune, buseurile sunt bune, salata cu ceva mai mult ulei e ok (de ex salata de vinete, dar mancata nu pe paine ci pe felii de ardei gras), branza telemea sau framantata servita cu rosii, masline si salata de castraveti. Eventual pui aici si o portie de cacao cu lapte de soia sau lapte semidegresat.

Ce zici, merge asa?

Cu mult drag,

Cristina
__________________
Reteta mea preferata din post: http://concurs.slabute.ro/reteta-pre...CrisetenO.html

Jurnalul meu: E greu sa te opresti din slabit... http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...teno-6331.html
CrisetenO, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1862 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1345 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]