Subiect: Jurnal BlueRose
View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 13 apr 2011, 20:46:57
Alexandra Andreea's Avatar
Alexandra Andreea Alexandra Andreea este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 06 feb 2011
Locaţie: Galati, Romania
Vârsta: 32
Dieta: In cautarea echilibrului! (Montignac personalizat)
Date: 170cm, 57kg
Mesaje: 2.637
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal BlueRose

Citat:
Anterior postat de BlueRose Vezi mesajul
Am de dat 25kg dar sunt convinsa ca in timp voi reusi . Ms pentru ce mi-ai spus Alexandra. Mi-am facut azi abonament la sala.
Buna Blue!

Ma bucur ca ti-ai facut abonament la sala!!! Dar sa stii ca nu te va ajuta cu nimic daca o sa papi asa!

Haide sa iti dau niste sugestii :
1.La micul dejun poti manca cereale fara zahar ( luate de la plafar) cu un iaurt degresat + un fruct pe stomacul gol ( si lasi 20-30 min pana la MD) SAU poti manca paine neagra cu un iaurt degresat, sau o omleta din doua oua cu niste legume, sau branzica proaspata cu legume etc
2. Sa stii ca carnea de porc contine multe grasimi, si ar fi bine sa le eviti! Deci, iti propun carne de pui sau curcan! cu o salata mare !!!
3.Inafara de acele arahide, nimic de la gustarea 2 nu este bun! TREBUIE sa renunti la toate, pentru sanatatea ta in primul rand, si apoi pentru a slabi! Ca gustare poti manca iaurturi, arahide, fistic, migdale, fructe, fructe confiate etc.
4.Cina ta nu se numeste cina! Trebuie sa mananci mancare , nu un iaurt! Deci, poti manca carnitza de pui sau peste, cu o salata....sau legume inabusite cu branzica sau carne cu legume inabusite etc.

Sper sa nu te superi, si sa iti fi fost de folos!
Alexandra Andreea, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2266 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1749 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1492 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]