View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 27 apr 2011, 23:19:45
misdeedee's Avatar
misdeedee misdeedee este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 10 ian 2011
Locaţie: Constanta, Romania
Vârsta: 41
Date: 174cm, 66.5kg
Mesaje: 64
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Jurnal misdeedee - de la 72 la 62

Citat:
Anterior postat de EveEve Vezi mesajul
Buna misdeedee, Hristos a inviat!

Imi place meniul tau, e sanatos, nu ai facut combinatii gresite...Continua asa, si sa te incadrezi in ce putin 1000 kcal!

Da..intr-adevar e greu si cu sarbatorile si cu menstruatia Dar n-are nimic, te mentii tu, ca esti fata tare Si daca cumva se lipesc vreo 100g acolo, nici asa nu are nimic, pentru ca le dam noi jos inapoi
Paste fericit iti doresc si tie, si sa intri sa ne mai spui cum mai esti, ce ai mai papat si cum ai petrecut sarbatorile!
Paste Fericit cu intarziere tuturor!Stim cu totii ca aceste cateva zile au fost anti-dieta! .Eu dupa 1 mai reincep sa scriu meniurile si deja incerc sa renunt la dulciuri si paine ,in zilele de Paste le-am permis pe toate....si cred ca 1 kg tot l-am luat.Voi incerca sa nu a cantaresc,cred ca e mai bine si sa reiau dieta sanatoasa....Va pup!Spor la slabit!
misdeedee, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2154 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1637 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1121 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]