View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 11 mai 2009, 08:34:53
giovani's Avatar
giovani giovani este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuţ în trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 24 apr 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 61
Date: 174cm, 78kg
Mesaje: 4
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Uite-l si pe 40... :D

Citat:
Anterior postat de mishutza Vezi mesajul
Giovani,de carbohidrati vroiam sa iti spun si eu.Nu cred ca e cazul sa te bagi la vreo dieta,scoate cati mai multi carbohidrati,si in special pe cei prelucrati.Spui ca faci sala zilnic,banuiesc,dupa sporturile pe care le practici,ca este vorba de un sport pt masa musculara.Inceara sa faci cardio,orice sport care ti s-ar potrivi.Alearga,mergi pe bicicleta,dar de data asta fa pt arderea grasimii,nu ca sa creasca muschii.Adica,incet,cat mai mult timp.De fapt cred ca stii si tu,eu doar iti spun ce as face in cazul tau.Sau mai sigur ,incearca hight intensity cardio,arde si mai bine caloriile.
Si inca o idee ai putea incerca Pilattes tonifica extrem de bine,ar putea fi o idee,incearca sa vezi filmulete pe you tube pt zonele ce te intereseaza
Am gasit: am luat de pe DC++ 8 minutes for a perfect abdo si il fac dimineata. E ucigator dar il fac. Mi-am luat o bara ce se pune intre ziduri, excelenta. Restul , la sala. Si am gasit o dieta pe care o sa v-o trimit. Dar care nu merge decat cu sport.
Nu este setat nivelul de activitate fizica. giovani, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].
Răspuns cu citat