View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 02 mai 2011, 22:26:50
Shania's Avatar
Shania Shania este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 06 feb 2011
Locaţie: RO, Romania
Vârsta: 34
Dieta: SPORTul - Cea mai buna dieta! :)
Date: 158cm, 98.6kg
Mesaje: 110
Aprecieri acordate: 4
Am fost apreciat(a) de 2 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Jurnalul Gabrielei

Buna Gaby! Spor la slabit.

Dieta lu` Monti e foarte simpla si usor de tinut. Eu fara sa fi stiut de principiile dietei Monti, am tinut si tin o dieta pesonalizata in functie de informatiile culese de pe aici, de prin carti si alte surse de informare ce-am considerat ca mi se potriveste fiindca imi dadusem seama ca nicio dieta nu-i pe placul meu. Si-ntr-o zi, n-aveam ce face si-am dat navala aici pe forum si dai la rasfoit de curiozitate dieta Monti si menurile slabutelor ce tin Monti, si-am constatat ca 90% din Monti tineam si eu. E foarte usoara si da rezultate vizibile mai ales ca faci si-atata sport.

Acum si eu-s la faza de modelare intensa a abdomenului, bratelor, copaselor chiar daca mai am de dat cateva kg bunicele dar nu-i bai ca scap acus.

Apropos, ai grija la sodiu, e cam multicel.
Si incearca sa nu consumi la aceeasi masa proteine si carbohidrati. Pentru ca la o masa cu carbohidrati trebuie sa lasi cca. 2 ore pana sa te alimentezi cu proteine. Si dupa ce-ai papat proteine, lasa cca. 3 ore pana sa te alimentezi cu carbohidrati. Proteinele au nevoie de 4 ore pana sa ajunga in intestin, in vreme ce carbohidratii doar 2 ore de la inghitire pana in intestin.
Fructele - mananca-le intotdeuna cu jumatate de ora cel putin inaintea consumarea unei mese principale. Niciodata ca si gustare imediat dupa masa. Pentru ca daca vei consuma fructe imediat dupa masa, acestea vor ramane blocate in urma celorlalte alimente, care au nevoie de mult mai mult timp pentru digestie si-o sa inceapa procesul de fermentatie.
Cica ar fi de preferat fructele dimineata pe stomacul gol, acum depinde si ce fructe ca daca provoaca aciditate si consumi cu regularitate te trezesti c-o gastirita.


Te pup si spor la slabit!
Shania, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Shania, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2261 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1744 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1228 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]