View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 13 ian 2010, 20:28:32
dorutza's Avatar
dorutza dorutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 22 oct 2009
Locaţie: Baile 1 Mai, Oradea, Romania
Vârsta: 37
Dieta: -
Date: 160cm, 63.55kg
Mesaje: 4.856
Aprecieri acordate: 715
Am fost apreciat(a) de 1.649 ori in 766 mesaje
Implicit Re: Mainile sus cine vrea sa se lase de fumat

Citat:
Anterior postat de mishutza Vezi mesajul
Mai,deci eu stiu cum e .Ca m-am lasat.Ma rusinez sa spun asta,dar viata mea nu mai avea nici un farmec.Adica a fost ok prima saptamana cand imi era greata de ele.Eu am citit cartea lui Allen Car despre fumat si a functionat.Doar ca si el zicea acolo ca nu stie daca functioneaza pt cei carora le place fumatul.Dar mie imi plece de mor.Cafeluta mea de dimineata cu tigara,mmmmm.Sau cu fetele la o cafea,un suc in oras.
Deci nu eu nu pot si nici nu vreau sa mai incerc.Decamdata.Plus ca m-am ingrasat data trecuta cand m-am lasat ca mancam non stop.Deci deocamdata nu,trebuie sa gasesc o motivatie destul de puternica.Si nu o gasesc,ca la orice am antidotul.Singura mea sansa e cand o sa raman gravida si o sa imi fie rau de moarte si o sa am si o motivatie destul de puternica.
Dar eu sunt aici sa va sustin ca teoria o stiu super bine

eu zic ca daca vrei sa ramai gravida, trebuie sa te lasi inainte, sa se curete un pic organismul, si nu numai tu ci si tatal.
adica eu una nici nu vreau sa aud de fumat atunci. nu vreau sa am remuscari daca se inatampla ceva cu bebe doamne feri, sau sa aud de la doctor ca din cauza tigarii
ex. sotia lui varu meu nu s-a lasat de fumat pe timpul sarcinii, le-a rarit doar, si copilul a avut probleme la stomac, nu punea in greutate si a trebuit operat. copil de 1 luna.. si sa-ti zica doctorul in fata ca tu esti de vina pentru asta, n-as putea suporta (chiar daca ar fi sau nu asa, se mai scot si doctorii)

eu inainte sa ma las de tigari nu am zis niciodata ca nu pot, dimpotriva ca o sa ma las oricand numai ca nu vreau , ca-mi place.
ultimele saptamani de fumatoare, am bagat tigari la greu. de pofta .
si abia dupa toate astea m-am hotarat sa ma las. am si uitat cum a fost la inceput

e greu sa mai incerci dupa ce te-ai apucat din nou de ele. te cred. cartea nu cred ca ar mai da roade a doua oara ca ti sila sa te mai apuci de ea... eu n-am citit cartea deci daca dau gres mai am o sansa
dorutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1777 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1260 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 486 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat