View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 15 ian 2010, 01:01:12
ras_cristalin's Avatar
ras_cristalin ras_cristalin este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 09 aug 2009
Locaţie: Suceava, Romania
Vârsta: 36
Dieta: Mancare sanatoasa
Date: 171cm, 84.3kg
Mesaje: 6.253
Aprecieri acordate: 7
Am fost apreciat(a) de 163 ori in 79 mesaje
Implicit re: Mailin-Planul meu

Citat:
Anterior postat de mailin Vezi mesajul
Saptamana 1, ziua 4

Azi m-am inscris pe site si am postat ceea ce mi-am notat eu pe calculatorul meu zilele trecute.
Am avut o zi ceva mai agitata, asa ca nu am apucat astazi sa imi fac wii-ul, dar am mancat doar o salata (mare ce e drept) de pui (am pus o jumatate de piept de pui la rotisor, un ardei, 1 rosie, jumate de praz, niste frunze de salata, 2 cepe verzi, o felie de urda, jumatate de lamaie, un pic de ulei de masline, patrunjel si condimente), cateva prune uscate, si un bol mediu de gris cu lapte (dulce). Habar nu am cate calorii au toate impreuna, da mi-ar placea sa cred ca nu mai mult de 1200. Mi-e greu sa numar caloriile si sper sa reusesc sa controlez mai bine acest aspect cu ajutorul sitului slabute.ro .
As vrea sa precizez ca acest jurnal este in principal pentru mine, motivatia mea, hotararea mea, unealta mea, de a-mi reveni dupa o perioada dificila pentru mine. De a-mi reveni fizic si psihic.
Mailin, felicitari pentru cat de stiintific abordezi regimul. Sunt absolut sigura de reusita ta daca o tii in ritmul asta. Trebuie sa stapanesti mai bine nr de calorii, in rest e super!
Vad ca nu ai probleme cu dulciurile si sucurile, esti cuminte.
Te invidiez putin pentru ordinea pe care ti-o faci in alimentatie. Da-mi motive sa te invidiez mai departe si poate ma alatur
Spor mai departe si mentinem legatura, sa vedem progresele.
__________________