View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 15 iun 2011, 12:55:07
Michelina's Avatar
Michelina Michelina este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 18 apr 2011
Locaţie: Suceava, Romania
Vârsta: 56
Dieta: Intuitive eating
Date: 163cm, 65.5kg
Mesaje: 9.475
Aprecieri acordate: 6.794
Am fost apreciat(a) de 14.587 ori in 6.581 mesaje
Implicit Re: Turcia - Kusadasi

Citat:
Anterior postat de rose rose Vezi mesajul
M-am documentat putin si eu acum despre aceasta zona; e superba doar ca noi vrem sa mergem cu masina si ar fi drumul si mai lung si mai obositor pana acolo; nici noi nu vrem all inclusiv...si numai cu demipensiune si tot se exagereaza: "cate un pic din toate". Vrem sa facem si ceva excursii ca asa cum ai zis si tu ne-am plictisi sa stam numai cu burta la soare. Abia astept concediul!
Asa am vrut si eu sa merg - cu masina - la Istanbul sa stam 2-3 zile,
sa mergem si in Canakale si apoi spre Kusadasi- dar n-am putut sa-mi conving sotul sa facem atatia km. Dar sigur intr-un an am sa reusesc. Eu am facut circuite cu masina si mai lungi pana sa-l cunosc pe sotul meu - si nu erau deloc obositoare. Veneam acasa super incarcata - de informatii si locuri frumoase vazute. Poti vizita Edirne treci Dardanelele cu bacul, vezi Troia, Pergamul si mergi in Kusadasi - plaja 2-3 zile pe urma o zi la Efes si templus zeitei Artemis - iar 2-3 zile de plaja. O alta zi vezi casa fecioarei Maria si a lui Sf Ioan. mai faci plaja sau o iei spre Bodrum, templul din Halikarnas, Pamukale si la intoarcere cateva zile in Istambul - vezi moscheea albasta , bazarul, palatul sultanului, Sf Sofia si back home. Eu asa vroiam sa fac.
Am prieteni care merg cu masina la Kusadasi de ani de zile si acolo inchiriaza o vila - mai multe familii.

Din Galati cu excursii cu tot vreo 4000 km.
Michelina, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Michelina, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1701 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1184 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1185 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de Michelina; 15 iun 2011 at 12:58:22.
Răspuns cu citat