Gata. Momentul adevarului- am fiert aseara ciresele si le-am pus un Gelfix dietetic, cu fructoza (de la Dr. Oetker). Am mai adaugat 2 linguri de suc de lamaie, sa le pastreze culoarea. Nu s-a inchegat foarte tare gemul, dar a iesit minunat! Ii duc si mamei un borcan
. Nu am pus conservant, sper sa tina cat mai mult. Am citit si pe borcanul de gem de capsuni Montignac si la ingrediente apar urmatoarele: capsuni (60%), suc concentrat de mere, agent de coagulare cu pectina din fructe (identic cu ce scriam eu sus, de la Dr. Oetker), suc de lamaie. Valabilitate 18 luni.
Nu a pus niciun conservant nici el.
Mihaela 1006- cam cate fructe mananci tu pe zi, la gustare? 0,5 kg. 1 kg, etc?
As mai avea o intrebare pentru toate slabutele: voi chiar luati cina si nu va ingrasati? Eu am inceput Monti de cateva zile, dar nu am avut curaj sa mananc seara. Asa m-a obisnuit mama- ORICE E MANCAT SEARA SE DEPUNE!!! Monti zice sa mancam supe, salata, gratar, branza Brie si Camembert, etc... Nu stiu ce sa zic.. Voi ce experienta ati avut pana acum?
Zi buna, slabutelor!