View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 16 iun 2011, 08:31:03
Sylvester's Avatar
Sylvester Sylvester este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 24 nov 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 38
Dieta: Michel Montignac
Date: 172cm, 55kg
Mesaje: 742
Aprecieri acordate: 3
Am fost apreciat(a) de 2 ori intr-un mesaj
Implicit Re: Dulceata dietetica de cirese

Gata. Momentul adevarului- am fiert aseara ciresele si le-am pus un Gelfix dietetic, cu fructoza (de la Dr. Oetker). Am mai adaugat 2 linguri de suc de lamaie, sa le pastreze culoarea. Nu s-a inchegat foarte tare gemul, dar a iesit minunat! Ii duc si mamei un borcan . Nu am pus conservant, sper sa tina cat mai mult. Am citit si pe borcanul de gem de capsuni Montignac si la ingrediente apar urmatoarele: capsuni (60%), suc concentrat de mere, agent de coagulare cu pectina din fructe (identic cu ce scriam eu sus, de la Dr. Oetker), suc de lamaie. Valabilitate 18 luni.
Nu a pus niciun conservant nici el.

Mihaela 1006- cam cate fructe mananci tu pe zi, la gustare? 0,5 kg. 1 kg, etc?

As mai avea o intrebare pentru toate slabutele: voi chiar luati cina si nu va ingrasati? Eu am inceput Monti de cateva zile, dar nu am avut curaj sa mananc seara. Asa m-a obisnuit mama- ORICE E MANCAT SEARA SE DEPUNE!!! Monti zice sa mancam supe, salata, gratar, branza Brie si Camembert, etc... Nu stiu ce sa zic.. Voi ce experienta ati avut pana acum?

Zi buna, slabutelor!
Sylvester, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1979 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1462 kcal/zi. Pentru a slăbi 1,5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1721 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat