View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 30 iun 2011, 17:46:55
riky's Avatar
riky riky este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 20 feb 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 32
Dieta: Rina personalizata
Date: 164cm, 55.4kg
Mesaje: 4.113
Aprecieri acordate: 7
Am fost apreciat(a) de 6 ori in 5 mesaje
Implicit Re: Modalitati de miscare fun and funny

Citat:
Anterior postat de Ankutzelu Vezi mesajul
ia-ti alta

eu fac belly dance. Cand am timp. Si zumba e foarte distractiv. Se gasesc o gramada de filmulete pe net. Si mersul pe bici in ritmul muzicii e foarte fain. Imi arde si caloriile si toti nervii pe care mi-i fac la servici
Belly dance nu oricine poate sa invete, necesita o musculatura abdominala deja lucrata acolo sub stratul de grasime plus o concordanta a miscarilor abdominalilor plus soldului, e mai complicat , I know , am facut cursuri prof pt belly dance si ieseam de la cursuri fleasca, e f solicitant cand executi miscarile corect. E f fun, dar nu prea e recomandat persoanelor care au o greutate ce afecteaza incheieturile, mobilitatea mai mica, you know....Cel putin asa mi-a zis tanti de ne preda, nu primea cliente cu peste 80-90 kg...acu , who knows..

Citat:
Anterior postat de Adina14 Vezi mesajul
Vai, cat am putut sa rad cand am citit povestea cu pinguinul, Riky Dar pe bune ca e super bine sa-l dansezi .Eu dupa 4 min sau cat naiba tine, ies fleasca, d-apai dupa 12 cat v-a tinut pe voi
Daaa, si sa stii ca o sa tin minte mult timp faza...ziceai ca suntem handicapati dupa 5 minute....dupa 12 eram ca balenele pe uscat Tata a cronometrat si a si filmat , show divertisment nu alta dar partea buna, s-au ars calorii..
riky, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1733 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1216 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 959 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat