View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 24 ian 2010, 11:48:21
drama queen's Avatar
drama queen drama queen este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 27 dec 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Date: 1.63cm, 64kg
Mesaje: 1.657
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Credeti in vraji?

la mine in familie sau intamplat lucruri ciudate.. unul este urmatorul..
in tinerete bunica vb cu baieti dar spre surprinderea ei toti o lasau cu ochii in soare.. fara vreo explicatie anume.. credea ca e simpla intamplare pana cand intr-o zi o colega de serviciu i-a spus ca, cunoaste o femeie care ghiceste in carti si stie sa dezlege vraji si asa mai departe..
s-a dus la aceea pers si de cand a vazut-o fara sa o cunoasca pe bunica ia zis ca are ceva legat.. ia dat o sticla de apa sfintita si ia spus sa se ude cu ea din cap pana in picioare ..si sa fie atenta ce viseaza in noaptea aceea
zis si facut , ajunsa acasa sa dus in curte s-a udat cu apa respectiva si s-a udat .. in aceeasi noapte a fost atenta ce a visat era matusa ei.. s-a ingrozit de moarte..deoarece din pura intamplera una din fetele acesteia s-a casatorit cu unul din fosti prieteni ai lui bunica..pana a murit matusa ei bunica nu a avut pace de frica ei, nu a mai patit nimic dar ii era frica de ea..
Inaltimea este incorecta. drama queen, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].
Răspuns cu citat