View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 25 ian 2010, 13:43:27
mishutza's Avatar
mishutza mishutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 26 apr 2009
Locaţie: Arad, Romania
Dieta: cu buruieni :)
Date: 160cm, 86.5kg
Mesaje: 5.193
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 23 ori in 12 mesaje
Implicit Re: Adevarat sau fals ?!

Ceea ce uita ei sa spuna e ca painea e aproape in totalitate carbohidrati.Pe cand din felia de branza care are mult mai multe calorii mai iei si niste proteine,si niste grasimi,o parte bune,o parte rele.
Paine alba e la fel de groaznica ca zaharul din cauza ca este atat de prelucrata.Ca tot ce este extrem de prelucrat de om de altfel.
Cred ca ideea e sa renuntam la paine in primul rand pentru a scade aprotul caloric.Ai de renuntat la paine sau la mancare.Doar nu o sa renunti la mancare pentru ca painea are mai putine calorii.Pentru ca painea,in afara de carbihidrati si vreo cateva proteine,nu prea aduce nimic.Asa ca eu sunt in continuare de parerea ca painea nu prea are ce cauta pe masa nimanui,nici a noastra ca vrem sa slabim,nici a altora.Painea integrala,da,e minunata.Nu ma refer la graham,ci la painea de cereale.Si in cazuri ca salata de vinete si alte chestii care nu pot fi mancate fara paine.Dar nu cred ca mancam salata de vinete zilnic
mishutza, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
mishutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2320 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1803 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1029 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat