Subiect: Jurnal Pumpkin
View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 14 iul 2011, 16:25:02
dumitritsa91's Avatar
dumitritsa91 dumitritsa91 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 02 apr 2010
Locaţie: București, Romania
Vârsta: 32
Dieta: South beach
Date: 167cm, 60kg
Mesaje: 170
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Pumpkin

Citat:
Anterior postat de Pumpkin Vezi mesajul
Buna tuturor!
Numele meu este Cosmina, am 19 ani, 1,60 m si aproximativ 60 kg. Mi-am facut contul cand eram o slabuta de 55 kg, dar imi doream mai putin, ca na, omul nu se multumeste cu ce are, vrea din ce in ce mai mult sau, in cazul meu, mai putin Intre timp am terminat clasa a 12-a, chiar si anul I de facultate, dar am reusit sa acumulez 9 kg toate de cand m-am mutat la camin... Am inceput sa beau cola zilnic, aproape inlocuisem apa, sa mananc dulciuri, fast food o data la 2 saptamani, toate la ore tarzii. Programul nu imi permitea sa mananc la ore fixe.. aveam zile in care stateam aproape toata ziua nemancata la facultate, iar cand ajungeam seara la camin mancam incontinuu pana la ore tarzii in noapte.
De cand am luat vacanta pana acum am reusit sa slabesc 4,4 kg (de la 64 cat aveam la sfarsitul sesiunii) prin simpla eliminare din alimentatie a sucurilor carbogazoase, a dulciurilor si micsorarea cantitatilor de paine si prajeli si am incercat sa mananc in jur de 1000-1200 cal/zi. Greseala mea este ca sunt o persoana sedentara, dar de 3 zile am inceput sa fac Start Walking.. e singurul sport care imi place dar cu ajutorul vostru sper sa reusesc sa imi cultiv "ambitia" si sa scap restul kg
asa am patit-o si eu,am ajuns la bucuresti si din cauza bauturii si a dulciurilor am pus 10 kg pe mine(pe care le regret amarnic si nu mai stiu ce sa fac sa scap de ele cat mai curand...macar de 5kg as vrea sa scap in 3 sapt.

bafta in continuare si treci pe la mine in jurnal:*