View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 27 ian 2010, 14:57:30
mishutza's Avatar
mishutza mishutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 26 apr 2009
Locaţie: Arad, Romania
Dieta: cu buruieni :)
Date: 160cm, 86.5kg
Mesaje: 5.193
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 23 ori in 12 mesaje
Implicit Re: Ce faci in weekend?

Pe la inceputul vietii noastre de cuplu,pastrasem obiceiul de acasa.Sambata spalam,faceam curat,faceam cumparaturi.Astfel ca sambata munceam mai mult ca in orice zi a saptamanii si o zi de weekend era dusa.
Acum am schimbat,cumparaturile saptamanale,curatenia saptamanala si spalatul saptamanal le-am impartit pe cate zi din saptamana.Si asa is zile ruinate din cauza muncii,ce mai conteaza o ora doua in plus de munca.
Asa ca weekend-ul a ajuns sfant pentru noi.Cea mai faina parte e ca dormim la pranz impreuna,ceea ce mi se pare bestial.Sambata de obicei iesim in oras la cumparaturi,adica alte cumparaturi in afara de mancare,e cam singura zi cand putem face asta,ca in rest pana terminam noi muncile se inchid magazinele.Si de obicei si mancam in oras de pranz.
Seara daca nu avem musafiri sau nu plecam pe undeva(incerc sa evit totusi musafirii) eu am program de epilat,manichiura,masti si chestii de astea.Apoi ori un film ,ori un puzzle,ori un remmy,incercam sa facem ceva amandoi.
Duminica cam la fel cu exceptia cumparaturilor.Inainte uram duminica,mi se parea cea mai plictisitoare zi din saptamana.Acum o iubesc...e doar linisteeeeee
mishutza, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
mishutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2320 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1803 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1029 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat