View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 27 ian 2010, 19:12:18
mishutza's Avatar
mishutza mishutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 26 apr 2009
Locaţie: Arad, Romania
Dieta: cu buruieni :)
Date: 160cm, 86.5kg
Mesaje: 5.193
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 23 ori in 12 mesaje
Implicit Re: Cate grame de proteina mancati zilnic?

Liviutzza,ideea e sa incerci sa mananci atatea proteine cate iti sunt recomandate.Cred ca un gram pe kilogram(adica am 80 de kg,80 de grame de proteina).Corectati-ma careva daca gresesc.
Daca mananci prea putina proteina,dar nu as putea sa iti spun ce inseamna prea putin,e naspa.Pentru ca corpul nostru are nevoie de proteine sa isi refaca celulele.
Daca mancam prea multa,iar nu iti pot spune cat e prea multa,iar e naspa.Pentru ca se suprasolicita si imbatranesc in primul rand rinichii,care trebuie sa o elimine.Pentru ca ,dupa cate stiu eu,proteina nu poate fipastrata de corp,asa cum face cu carbohidratii si grasimea.
In caz ca se face sport e nevoie de mai multa proteina,pentru ca atunci muschii au nevoie de proteina in plus pentru a se reface si pentru a creste.
mishutza, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
mishutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2320 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1803 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1029 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat