Subiect: Paranormal...
View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 18 mai 2009, 08:08:39
Slabuta's Avatar
Slabuta / Marina Capațîna Slabuta este deconectat
(meniuri, evolutie)
Co-Fondator
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 24 ian 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 40
Dieta: incarcatura glicemica, hipocalorica
Date: 167cm, 66.1kg
Mesaje: 23.847
Aprecieri acordate: 12
Am fost apreciat(a) de 187 ori in 114 mesaje
Implicit Re: Paranormal...

ClFRA DESTINULUI 7 - INDIVIDUALISTUL
Direcţia de urmat: să înveţe din propria-i experienţă
Oportunitâţi: să se folosească de cunoştinţe şi de înţelepciune
Cuvinte-cheie: individualist, intuitiv, perfecţionist, gândire profundă, analitic, misterios, spiritual, tergiversează, nu acceptă sfaturi.
Nativii cifrei 7 au nevoie să-şi petreacă singuri câteva momente în fîecare zi. Fără puţinâ singurătate, le vine greu să atingă nivelul maxim al capacităţilor lor. Talentele lor sunt potrivite pentru diferite specializări. Nu sunt oameni de echipă şi lucrează cel mai bine atunci când sunt singuri. Izbânzile vin pe neaşteptate şi nu sunt exact ceea ce doreau la început.
Aceşti indivizi au darul intuiţiei şi abilităţi analitice, dar uneori nu se încred m intuiţia lor. Preferă să lucreze în ritmul lor şi nu le place să fîe zoriţi. Fiind perfecţionişti, ei par uneori că trag de timp, când, de fapt, pur şi simplu aşteaptă momentul cel mai potrivit să acţioneze. îşi plănuiesc totul în secret, timp
îndelungat, apoi trec la acpune pe neaşteptate. Se crede că cei guvemaţi de cifra 7 visează în culori mai mult decât ceilalţi. Ei detestă să li se spună ce să facă şi acceptă cu greu indicaţiile. Firi ascunse, cu emoţii profunde, pe care nu le eneriorizează de bunăvoie, au capacitatea de a ajuta sau de a tămădui. Adevăraţi rebeii în adâncul sufletului, nativii cifrei 7 se simt atraţi de credinţe sau religii noi sau neobişnuite. în mod bizar pentru un număr cu un asemenea potenţial spiritual, ei pot opta pentru ateism. Şi, de asemenea, în mod surprinzător pentru un număr atât de singuratic, se descurcă foarte bine în public.

Trăsături
negative - Par reci şi aroganţi, mai ales la prima întâlnire. Unii dintre ei se ascuiid de ceilalţi în spatele unei vorbării neîntrerupte. Nu le place munca fizică. îşi complică singuri viaţa, refuzând să asculte de sfaturile celor din jur, iar visatut cu ochii deschişi ia, uneori, locul vieţii.
Doua personalităţi caracterizate de cifra 7, simboluri feminine ale epocii lor, sunt siipennodeiul anilor '60 Jean Shrimpton şi Diana, Prinţesâ de Wales. Printre marile figuri politice se numâră preşedintele J. F. Kennedy, Niluta Hruşciov, Sir Wiiis[on Churchill şi Văclav Havel.

CIFRA DESTINULUI 8 -
AMBITIOSUL

Direcţia de urmat: sa înveţe să-şi fixeze obiective precise
Oporntunitati: să devină independent
Cuvinte-cheie: ambiţios, puternic, organizat, mărinimos, de nadejde, independent, materiatist, lacom, nemilos.
Inaceastă cifră a destinului se întâlnesc frecvent lupta pentru putere şi plăcerea comperiţiei. Nativii ciirei 8 sunt puternici, încăpăţânaţi şi, dacă e nevoie, pot fi chiar nemiloşi. Sunt dinamici si contează numai pe ei înşişi- Detestă să depindă de altcineva, iar lupta pentru putere este importantă pentru ei. Sunt ambiţioşi, dar, totodată, au nevoie să echilibreze partea materială a vieţii cu cea spirituată si îşi fixează obiective clare de-a lungul existenţei lor. 8 este un numar putenic şi plin de încredere, care-şi îndreaptă nativii încet, dar sigur, către răsplata muncii pe care o depun. Aceştia sunt veşnic ocupaţi şi organizatori excelenţi, pentru ei cariera fiind mai importantâ decât viaţa de familie. 8 este un număr al extremelor:fie succesul, fie eşecul. Acestor indivizi le place să arate bine, aspectul fizic fiind important. Intimidează cu uşurinţă. Au, in general, aptitudini sportive sau atletice. Atunci când sunt echllibraţi, sunt mărinimoşi şi le face plăcere sa-i ajute pe ceilalţi. După ce i-au ajutat, preferă să-i vada că-şi poartă singuri de grijă. Acest nuniăr se simte în largul lui în lumea afacerilor, unde încrederea în sine şi forţa care îi caracterizează se pot manifesta cel mai bine. Cei guvenaţi de cifra 8 nu au întotdeauna o viaţă uşoară. De obicei trebuie sa muncească din greu pentru succes.

Trăsături negative - Se dau bătuţi prea uşor. Ei pot uita să-şi manifeste afecţiunea faţă de cei dragi şi nu se descurcă prea grozav în situaţii domestice.
Incep să pară ghinionişti atunci când sunt prea ambiţioşi şi prea lacomi.
0 lungă listă de personalităţi putenice demonstrează încrederea de sine a celor guvernaţi de cifra 8: Elizabeth Taylor, Joan Collins, Nancy Reagan, Barbra Streisand, Liza Minelli, Ginger Rogers, Jane Fonda, iar dintre oamenii politici-Saddam Hussein.

CIFRA DESTINULUI 9 - FlLANTROPUL

Direcţia de urmat: să înveţe cum să-şi arate compasiunea
Oportunitati: să-şi dezvolte idealismul şi creativitatea
Cuvinte-cheie: milos, filantrop, idealist, romantic, teatral, creativ, fascinant, împrăştiat, temperamental.
Şansele celor guvernaţi de această cifră a destinului sunt nelimitate, şi asta pentru că 9 este singurul număr care le conţine pe toate celelalte. Idealişti, nativii respectivi vor să schimbe lumea, sâ facă viaţa mai bună pentru toţi. Este o cifră caracterizată prin vederi largi, toleranţă şi neconvenţionalism. Cei născuţi sub influenţa sa sunt carismatici şi creativi, marcaţi de puterea dramatică a aitistului. Sunt buni conducători de culte, de mişcări sau de religii şi înţeleg cu uşurinţă nevoia de credinţă din viaţa cotidiană. Le place să călătorească. Sunt oameni emotivi şi iubitori, cu darul de a arăta înţelegere şi milă. Preferă să aibă de-a face mai degrabâ cu marile probleme ale vieţii, decât cu cele mărunte. în anumite momente ale vieţii lor, pot exista încheieri de situaţie de-a dreptul dramadce. Nu se descurcă foarte bine cu problemele financiare, dar latura materială a exis-tenţei nu-i preocupă prea mult. Au mulţi prieteni. Cei din jur sunt fascinaţi de magnetismul acestui număr. Pasionaţi şi nerăbdători, ei se potrivesc bine unei vieţi petrecute în lumea artelor sau a ştiinţelor umaniste. Au adesea calităţi parapsihice.

Trăsături negative - Pot să-şi piardă uşor răbdarea şi să devină temperamentali, Trebuie să-şi controleze ieşirile. Au nevoie de mai mult spirit practic şi de mai multă atenţie la detalii. Nu se pricep prea bine la oameni şi pot fi manipulaţi cu uşurinţă. Se sacrifică fără rost.

Umanismul cifrei 9 este vizibil în Mahatma Gandhi; artistul - în Shirley Maclaine şi Brigitte Bardot, ambele dedicându-se, in a doua parte a vieţii, unor acţiuni umanitare: Maclaine - mişcării New Age, iar Bardot - îngrijirii animalelor.
__________________
MASURATORI 18.06.2012 | 02.07.2012 | 24.07.2012
bust - 89.8 cm | 89.9 cm | 89 cm
brat - 30.8 cm | 30.8 cm | 30 cm
fund - 97 cm | 94.5 cm | 94.5 cm
talie - 71.5 cm | 68.5 cm | 68.5 cm
coapsa - 58.3 cm | 57 cm | 57 cm


Noi nu slabim, noi ne schimbam stilul de viata!





* JURNAL SLABUTA
Jurnalul meu personal, experiente diete, sfaturi alimentatie, stil de viata sanatos, etc.

* SLABUTA.RO
Site-ul meu personal, retete dietetice, noutati Slabute, stiri si sfaturi alimentatie, stil de viata sanatos, etc.

* CALCULATOR NUTRITIONAL
Unealta ideala pentru a intelege, monitoriza si a jurnaliza atat ceea ce mananci cat si activitatile tale fizice

* SLABUTE TV
Televiziunea slabutelor

** Cum sa ma integrez in comunitate, cum sa devin o "Slabuta"?
** Regulamentul comunitatii

Ultima dată editat de Slabuta; 18 mai 2009 at 08:12:26.
Răspuns cu citat