View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 09 aug 2011, 10:15:12
miffi's Avatar
miffi miffi este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 26 apr 2011
Locaţie: bacau, Romania
Date: 174cm, 67kg
Mesaje: 41
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit re: Jurnal Julia (miffi)

ai slabit bine.....poi nush, sincer sunt f porinta pe ideea asta... nu vreau sa ma infometez, vreau doar ca pastilele astea sa imi taie poftele si senzatia de foame asta nu inseamna ca nu voi manca nimic, voi manca doar ca mai putin, si voi fi mai atenta la ceea ce mananc.
eu am un stil de viata cat de cat sanatos, sotul gateste el mereu, (este italian) si gateste f sanatos, cu alimente mereu proaspete m nu prea foloseste prajeli, si modul de a combina alimentele sunt sanatoase, nu sarat cu dulce... nu dulce ianinte de masa si mai multe. cu toate astea eu nu am slabit, si iti zic sincer si de ce... am un dulap plin de dulciuri, cipsuri, kinder, croisante, biscuiti, etc pt copii . congelatorul plin de inghetata, si mereu cumpara cola,si alte prostii. si la cat de pofticioasa sunt nu rezist sa nu "degust" cate o data. de aceea cred ca nu reusesc sa slabesc si stagenz la greutatea mea. am vb cu el si i-am zis ca vreau sa slabesc si sa ma ajute ( sa nu mai cumprere COLA, si alte dulciuri) azi mai am jumatate de bax de doze de cola si imi fac cu ochiul cand ma gandesc la ele. dar le am bagat in beci si sper cat mai repede sa mai am musafiri ca sa ii servesc cu cola sa scap mai repede de ea.
miffi, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1780 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1263 kcal/zi. Pentru a slăbi 10 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ -803 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]