View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 02 sep 2011, 01:32:38
blackadderess's Avatar
blackadderess blackadderess este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 08 feb 2010
Locaţie: bucuresti, Romania
Vârsta: 37
Dieta: sanatatea superioara
Date: 170cm, 65.2kg
Mesaje: 40
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Ce suplimente folositi?

Cele mai multe femei</SPAN> la dieta urmeaza un fel de regim care include salate si cantitati mari de legume, dacă da, atunci s-ar putea sa nu fie nevoie sa completezi cu si mai multe vitamine. Si daca iei suplimentar anti-oxidanti atunci trebuie sa fii atenta, cantitatile în exces ar putea fi daunatoare.

In ceea ce priveşte glucoza de ce ar cumpara cineva asta? Este pur şi simplu glucoza .... un zahar! De ce ar vrea cineva sa "manance" un zahar scump, deloc nutritiv sub forma de pulbere atunci cand ai putea manca o masa satioasa cu carbs (care se transforma in zahar), pentru un efect mai bun, mai nutritiv si de ‚umplere’?

Daca dieta ta de baza este corecta nu este nevoie de nici un aliment/bautura/substanta "post sala’.

Oamenii
se concentreza atat de mult pe vitamine şi minerale pe care le primesc deja probabil in cantitati suficiente DACA au o dieta echilibrata. Dar este putin probabil ca cele mai multe femei consuma suficient OMEGA3 de exemplu. Asta este mereu prima mea sugestie pentru oricine vrea să ia ceva în plus (vitamine, minerale, etc); există un numar infinit de rapoarte stiintifice care demonstrează beneficiile consumului de omega 3.
blackadderess, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
blackadderess, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2125 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1608 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1092 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat