View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 13 sep 2011, 20:16:32
grau's Avatar
grau grau este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 07 sep 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Date: 172cm, 59.5kg
Mesaje: 12
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Post Re: Am o problema in "dragoste"

problemele in dragoste sunt frecvente la aceasta varsta, iar sentimentul ca el este cel pe care il vom iubi toata viata l-am experimentat toate. chiar si eu am trecut printr-o poveste asemanatoare si am realizat ca el defapt nu merita nimic.

cea mai importanta esti tu si sanatatea ta, asa ca nu mai face prostii! stiu ca acum totul se rezuma la el dar crede-ma va aparea un baiat care sa te iubeasca si pe care sa-l iubesti si tu.

esti foarte buna pentru el si pentru oricine. kilogramele in plus nu iti schimba sufletul, sentimentele si inteligenta, iar un baiat trebuie sa te aprecieze pentru sufletul tau frumos si nu pt aspectul fizic.

daca vrei sa scapi de kilograme fa-o incet si frumos. fa-o pentru tine, pentr sanatatea ta si pentru a scapa de complexe. incearca sa te axezi pe invatat si pe dieta si astfel ti se va schimba lista proritatilor. il vrei pentru ca nu iti da atentie, nu te baga in seama. dar lasa-l. ce-i pentru tine este pus deoparte si nimeni nu ti-l va lua. stiu ce spun, crede-ma.

ai grija de tine
grau, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1622 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1105 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1106 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat