Subiect: Jurnal emilCR
View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 16 oct 2011, 00:01:56
emilCR's Avatar
emilCR emilCR este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuţ în trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 24 sep 2011
Locaţie: Alsace, Franta
Vârsta: 39
Dieta: momentan caut
Date: 170cm, 86kg
Mesaje: 10
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal emilCR

Citat:
Anterior postat de Sand Vezi mesajul
Salut si aici, ce haioasa e fatza de la avatar.

Scrie cateva cuvinte si despre locul unde stai, impresii despre tzara, limba, oameni, oras, peisaje...asa ca fapt divers ca pe mine chiar ma intereseaza desi nu are nici o legatura cu slabitul. Succese!
Hmm...

Stau in Franta, mai exact in Alsacia.

E minunat aici, eu sunt efectiv indragostit de Franta! Imi place mult... Limba e frumoasa, are... muzicalitate (stiti asta deja, nu?)


Oamenii? Pai - multi zic ca alsacienii sunt rai, rasisti, etc. - Eu insa cred ca tine si de norocul fiecaruia! Eu pana acum am dat doar de oameni faini. Sincer! Mereu cu zambetul pe buze si mereu gata sa te ajute! Nu spun acum ca toti francezii sunt asa, eu vorbesc de cei pe care i-am cunoscut!

Imi place zona pt ca e aproape de Germania (chiar la o aruncatura de bat) si ca e plina de castele, parcuri si alte nebunii. Deci nu prea ai timp sa te plictisesti.
emilCR, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 2082 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1565 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1049 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat