View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 08 feb 2010, 13:33:06
andralex's Avatar
andralex andralex este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 07 feb 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 34
Date: 165cm, 78kg
Mesaje: 6
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: jurnalul unui ursulet .

Mi-am pus prin casa foi cu " ! " semnul exclamarii ca sa imi aduc mereu aminte ca nu trebuie sa mai ma arunc in frigider , o sa imi confectionez 2 bratari sa mi le pun pe maini ca sa imi aduc la fel aminte se mananc mai putin , incep intai prin a ma pregati psihic ,daca zic gata de acum ma apuc de regim mi se pare nu drastic ci imposibil intro perioada asa de scrurta de azi pe maine plus ca la mine e psihica problema ,mananc fara sa imi fie foame (ma bucur ca cu ajutorul formului am realizat asta ).
I-am spus mamei sa nu mai cumpere sucuri ,deci o sa renunt la sucuri si la toate produsele ce le gasesc in magazin , o sa evit de acum inainte sa mai intru in magazin ca acolo e raiul in care ma lafai mereu.
M-am gandit de acum inainte sa tai painea feli , nu sa o rup si sa mananc cat e pe masa si asa o sa pot sa imi calculez cele 5 feli de paine care le voi manca pe zi , ca usor sa o reduc de tot.
Ah si mai am un obicei prost sa dorm foarte mult ...chiar 12 ore uneori si mam gandit sa imi pun telefonul in fiecare zi sa sune la ora 9 ca asa sa pot avea cele 3 mese regulate si imi fac acum un tabel pe o foaie cu exercitii fizice ca in decursul unei zile sa bifez ca am facut si putin sport...
Ce ziceti e un inceput bun ?
__________________
NIMENI NU S-A NASCUT PRIETEN BUN, ACEASTA E UN LUCRU PE CARE IL INVETI PE PARCURS
andralex, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1779 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1262 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]