Subiect: Jurnal Tavi
View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 08 feb 2010, 23:30:56
mvthebest's Avatar
mvthebest mvthebest este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 24 aug 2009
Locaţie: -, Romania
Vârsta: 32
Date: 165cm, 71kg
Mesaje: 13.622
Aprecieri acordate: 9
Am fost apreciat(a) de 59 ori in 49 mesaje
Implicit Re: Jurnal Tavi

Citat:
Anterior postat de tavimare Vezi mesajul
salut la toata lumea. M-am bucurat cand am vazut ca exista un topic al baietiilor, dar din pacate vad ca activitatea a scazut mult, asa ca daca sunteti de acord fetelor, as prelua eu stafeta !

Nume meu e Tavi si imi doresc sa slabesc pana la o greutate rezolnabila si apoi sa incep sa mananc sanatos. Momentan am 105 kg si am inceput de astazi o dieta disociata(3 zile carne, 3 zile fructe si legume, 3 zile lactate). Momentan raman la cantitatiile cu care m-am obisnuit ca sa nu sufar de foamete... dar me masura ce avansez si stomacul meu se va micsora.

O sa incep sa imi scriu meniul zilnic (la care doresc sa primesc cat mai multe comentarii) si din cand in cand greutatea pierduta .Tineti-mi pumnii...
Azi , luni : de dimineata cam 200g sunca pui si deseara(18-19) 1/2 piept de pui pe gratar(condimentat bine) . La pranz doar ceai (nu am avut timp)
Buna Tavi Bine ai venit printre noi..
Multa ambitie si noroc cu dieta si sport.

Cu ambitie si rabdare mult ve-i reusi.
mvthebest, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 2214 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1697 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat