View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 24 oct 2011, 15:03:33
Shania's Avatar
Shania Shania este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 06 feb 2011
Locaţie: RO, Romania
Vârsta: 34
Dieta: SPORTul - Cea mai buna dieta! :)
Date: 158cm, 98.6kg
Mesaje: 110
Aprecieri acordate: 4
Am fost apreciat(a) de 2 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Jurnalul alexandra123...vreau sa fiu slabuta..!

Buna Alexandra,


Bine-ai venit in comunitatea Slabute!
Personal iti recomand sa-ti scoti din minte faptul ca urmeaza sa tii o dieta ca sa slabesti, si gandeste-te ca de acum urmeaza sa-ti schimbi stilul de viata, sa mananci cat de cat sanatos, sa renunti la mancatul haotic daca-i cazul.
Nu e suficient sa slabesti, ca apoi sa te apuci de vechile obiceiuri alimentare si sa pui inapoi tot ce-ai dat jos. Ori, din proprie experienta, fara sport, e cu mult mai greu. Greu NU este sa faci sport, greu este sa slabesti fara sport si frumos. Surplusul de grasime, este energia neconsumata asta ca sa intelegi cat de mult conteaza sportul. Umbla la vointa, incepe cu putin sport si apoi mareste intensitatea si rezultatele nu vor inceta sa apara.
Obeserv ca te supara burtica, soldurile, aceeasi problema am avut-o si eu dar cu exercitii cardio, scapi si de ea usor usor. Danseaza, danseaza zumba, fa tae-bo te va ajuta.

Ti-as recomanda sa citesti cartea Mihaelei Bilic ``Traiesc, deci ma abtin`` si sa cauti cat mai multe informatii despre alimetatia corecta si nu o dieta. Si NU UITA, sportul te va ajuta!

Te pup! S-auzim de bine!
__________________
''Daca tu nu ai grija de corpul tau, cum poate corpul tau sa aiba grija de tine?''


Shania, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Shania, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2261 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1744 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1228 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]