View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 10 nov 2011, 01:10:18
irlandezaa's Avatar
irlandezaa irlandezaa este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 19 oct 2011
Locaţie: Naas, Irlanda
Date: 170cm, 65kg
Mesaje: 2
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Exclamation Adolescenta . Si nu stiu ce sa fac :(

Buna !
Ma numesc Ioana si am 15 ani. Sunt la liceu in Irlanda si ma descurc destul de bine .. Dar totusi am o problema .. Cand am venit in Irlanda (acum 5 ani) pot sa va spun ca eram destul de slabuta .. Aveam vreo 50 kg la 1.60 si 10 ani . Nu am fost nici o data exagerat de slaba .. Eram normala . Si inca sunt la 1.73 am o greutate stabila de 65/66 kg si un BMI de vreo 22. Dar azi m-am cantarit si avema peste 67kg :O am ramas blocata ..
Dupa multe diete incercate nu stiu unde sa mai apelez.. Mama chiar nu ma ajuta de loc. Nu incearca sa ma opreasca dar nu imi ofera sprijinul de care am nevoie. De aceea am apelat la slabute.ro
Am incercat eu o diete personalizata asta vara si chiar m-am infometat .. Intr-adevar am slabit destul de mult .. Dar m-am decis sa renunt la asta si efectul yo-yo m-a facut sa pun totul la loc dupa care am incercat dieta dukan care nu a functionat ..

Va rog sa ma ajutati . Dati-mi niste sugestii de diete sanatoase (incerc sa slabesc pana la craciun) care sa nu necesite prea mult efort ca vin de la scoala la 4 sau 5 in fiecare zi si am o groaza de teme si 11 examene in februarie.
irlandezaa, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1702 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1185 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat