View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 14 nov 2011, 22:16:44
Sand's Avatar
Sand Sand este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 09 mar 2010
Locaţie: Orange County, CA, Statele Unite ale Americii
Vârsta: 54
Dieta: de tip mediteraneana + sport
Date: 173cm, 79kg
Mesaje: 3.059
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 12 ori in 10 mesaje
Implicit Re: Haine de la Second-Hand

Citat:
Anterior postat de rozica1965 Vezi mesajul
Sandule,tu cautai chestii si haine haioase........eu cautam si caut inca haine sa pot sa ma imbrac si eu ca omul...........
Asa e, mi se pare inadmisibil sa nu gasesti haine dragute si moderne si la masuri mai mari. De ce persoanele mai solide tre' sa se imbrace doar in chestii banale? Unde scrie ca tre' sa fie toti trasi printr-un inel?

Tin minte spre ex. cu ani in urma in Ro, eram cu o amica mai grasunica si se plangea ca nu gaseste nimic prin magazine. Mi se parea o nedreptate mai ales ca tipa era tanara, pana in 30 de ani. Da' si dupa aia chiar asa...sa nu poti sa porti decat ce se vinde prin magazine si daca sunt tampenii si nu gasesti sau nu-ti plac, ce faci? Nu poa' sa se duca toti la croitor.

Eu am avut probleme intr-un timp cu fustele in Ro. Vroiam sa-mi cumpar cate o fusta din cand in cand si nu aveam chef sa fie mini ca nu sunt genul bimbo. Domle' nu gaseam nimic ca lumea, doar orori, ba plisate si scurte (si toate magazinele vindeau acelasi model cretin), ba clos si nici lunga nici scurta (adica de baba), ba materialul era tampit chiar daca croiala era cat de cat OK. Trebuia mereu sa pun mana si sa-mi fac singura cate ceva. O data am cumparat o fusta enorma doar ca mi-a placut materilalul si m-am dus acasa cu ea si mi-am recroit-o pentru mine, si nu a fost scurta! Ura. Da' stai calare pe ea o zi intreaga, taie stofa, micsoreaza captuseala etc.

Astia care vand haine ar trebui sa faca un efort de imaginatie si sa puna mana sa faca chestii dragute si pentru femei supraponderale ca s-ar vinde sigur. Nu inteleg de ce nu ar vrea sa acopere o patura larga din populatie si sa castige niste bani in plus.
Răspuns cu citat