Subiect: Jurnal Theuu
View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 15 ian 2012, 19:51:28
Theuuu's Avatar
Theuuu Theuuu este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 07 ian 2012
Locaţie: Deva, Romania
Dieta: Dieta Rina 90
Date: 170cm, 66kg
Mesaje: 5
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Theuu

Salut fetelor! Imi pare rau ca nu v-am raspuns mai repede. Eram putin ocupata cu pregatirea pentru scoala si toate cele.

Dieta merge bine, astazi a fost ziua de vitamine si mi-am luat cina in urma cu o ora..o salata de fructe yuuumy:X
Mi-am pregatit pranzul pe maine, am incercat Omleta la cuptor, pe care am gasit-o pe aici pe site.Arata asa de bine, cred ca m-am intrecut pe mine insami. Sper doar sa nu salivez pe banca uitandu-ma in pachetul colegei de langa, dupa cum v-am spus sunt foarte pofticioasa!
Imediat ma apuc de o repriza de sport, ceva muzica si 1 2 3 4 ceva dans.. si apoi incet incet nani, ca de vreo 2 saptamani m-am obisnuit sa ma trezesc tarziu.

nicoleta100 iti multumesc ca ai trecut pe la mine! Felicitari pentru kilogramele slabite si mult noroc in continuare! Imi pare bine sa te cunosc si te mai astept pe aici!

lorydana, aceasi problema am avut-o si eu cu ziua de vitamine, nefiind obisnuita sa mananc atatea legume si fructe am zis ca o sa raman flamanda in ziua asta. Dar am fost la magazin si mi-am luat o varietate de legume si fructe astfel incat sa nu ma apuce din nou groaza Am si eu putintica celulita..sper sa imi iau adio de la ea pe viitor!

V-am pupat!
Theuuu, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2191 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1674 kcal/zi. Pentru a slăbi 8 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 125 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]