View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 27 ian 2012, 10:12:17
laurra's Avatar
laurra laurra este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 11 oct 2010
Locaţie: braila, Romania
Vârsta: 46
Dieta: Usor hipocalorica
Date: 164cm, 101.1kg
Mesaje: 2.796
Aprecieri acordate: 443
Am fost apreciat(a) de 398 ori in 271 mesaje
Implicit Re: Invitatie la studiu

Citat:
Anterior postat de quarc Vezi mesajul


Cum poti sa compari oameni care fac in mod normal lucruri diferite? Cum poti sa evaluezi "forma" in care se afla ei intr-un mod care sa ne permita si o comparare.
Ii pui sa faca acelasi lucru si vezi diferente.

Insa pe noi, aici, nu asta ne intereseaza - sa comparam oameni intre ei. Importanta este evolutia ta relativ la ce puteai sa faci acum jumatate de luna - atat. Daca vedem ca mai multi oameni, pe aceeasi dieta, au evolutii similare, atunci este clar ca vom avea rezultate similare si pentru restul lumii.

Exercitiile aceastea folosesc multi muschi si ca la un lant lant vei fi limitat de cel mai slab muschi din combinatie, iar alergatul evalueaza capacitatea de efort aerobic.

Daca dieta ta te face sa pierzi muschi asta se va vedea la acest test. Performanta ta se va degrada in timp.
Este clar ca cineva care alearga va face mai multe genuflexiuni decat cineva care se duce la sala de forta, iar cel care se duce la sala de forta va face mai multe flotari decat alergatorul.


Pe langa asta flotarile sunt utile si la antrenatul partii superioare a corpului. Sunt deosebit de eficiene deoarece folosesc multi muschi, ajuta la echilibru si in formele avansate la coordonare. Similar genuflexiunile care pot evolua pana la genuflexiuni intr-un picior pentru a intari genunchii si a imbunatati flexibilitatea - sa nu ai probleme cand alergi, la ski, la munte, pe tocuri sau cand calci intr-o groapa. Tractiuni iti trebuie ca sa compensezi ce faci la flotari. Toate astea sunt exercitii complexe, au foarte multe variatii si sunt utile in mentinerea unui tonus cat si dezvoltarea unei baze solide pentru orice sport/activitate ai vrea sa intreprinzi.

Fun fact:
Am citit undeva despre cum s-au selectat oamenii petnru primele trupe de comando din cadrul SAS. I-au pus sa faca coreene in ritm impus si au ales pe ultimii zece care au ramas in picioare. Coreenele sunt o flotare, o saritura, o flotare, o saritura - legate.
Aici cred ca ajuta persoanele cu obezitate tip genoid(unde ma incadrez si eu) sa-si dezvolte si partea superioara a corpului pt a se crea un echilibru intre coapse si torace.
__________________
Controlul carbohidraților
laurra, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2266 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1749 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1233 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat