View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 08 feb 2012, 01:39:51
stripmymind's Avatar
stripmymind stripmymind este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 28 aug 2009
Locaţie: Nordhausen, Germania
Vârsta: 33
Dieta: hipocalorica
Date: 171cm, 70.3kg
Mesaje: 330
Aprecieri acordate: 89
Am fost apreciat(a) de 108 ori in 70 mesaje
Implicit Re: Jurnal stripmymind

Am admirat intotdeauna la comunitatea asta pentru ca nu ai cum sa te simti in plus. Toata lumea e foarte primitoare, amabila, saritoare. Multumesc mult fetelor pentru "urarile" de casa noua si pentru faptul ca ma atentionati unde gresesc dar si unde fac bine
Cat despre ziua de azi pot sa zic ca am avut grija la fructe: am mancat doua portocale la gustarea de dupa (2 ore de la) pranz + una banana inainte de sport (30 de minute de aerobic cu step).
In rest, micul dejun din pacate nu a existat pentru ca m-am trezit la ora 13.
Asa ca pe ziua de azi avem:

Pranzo-mic dejun (sau brunch, mai cosmopolit): 3 linguri de spanac cu un ou ochi facut fara ulei in tigaia de teflon+21 g paine+cafeaua de rigoare
Cina: 150 g carne de vita slaba facuta pe gratar+3 linguri iahnie de fasole+un castron cu salata mix (ruccola, spanac, valeriana) asezonata cu sare si otet

Am atins si cantitatea de apa necesara pe ziua de astazi.

EveEve, paine e facuta de mami la masina de paine. Foloseste (mai nou) faina de soia in combinatie cu faina integrala. Eu sunt multumita ca stiu ce pune in ea.

In alta ordine de idei, astazi am citit niste articole foarte dragute pe SparkPeople (e un site american despre nutritie, insa nu stiu daca sunt suficient de "experimentata" in comunitate ca sa am voie sa pun link-uri). Unul vorbea despre presiunea de a face totul intr-o zi: de a fi si gospodina/mama/prietena/sotia/studenta/femeia de cariera perfecta pe langa a incerca sa iti mentii un stil de viata sanatos. Mi-a ramas in cap o propozitie de acolo: "Poti sa ai de toate, dar nu in acelasi timp.". Ar trebui sa imi fac o mantra din chestia asta Cred ca e important sa vezi pana la urma care sunt lucrurile cu adevarat valoroase din viata ta. Sigur ca s-ar putea intr-o zi sa sacrifici 30 de minute de sport in favoarea unei intalniri cu prietena cea mai buna. Dar pana la urma cu asta ramai in viata, nu? Cu amintiri frumoase despre oamenii dragi.
Al doilea articol era de fapt un calendar pe luna februarie si in fiecare zi era scris cate un sfat cum sa pacalesti tentatiile. Mi s-a parut dragut formatul.

Azi observ ca "filosofez" si am limbarita Daca ati mai avut rabdare sa cititi, va doresc tuturor noapte buna si maine o zi cat mai "degresata"
stripmymind, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2244 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1727 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1986 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]