View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 06 mar 2012, 22:10:23
happygirldiana's Avatar
happygirldiana happygirldiana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit Re: Jurnal lady alina - vreau un stil de viata sanatos

Citat:
Anterior postat de lady alina Vezi mesajul
Buna tuturor! vreau sa va rog sa ma ajutati sa imi fac un stil de viata sanatos! Va rog sa ma sfatuiti ce trebuie sa fac ca sa slabesc incet dar sigur. Am tinut diete in trecut dar apoi m-am ingrasat dublu. Acum vreau incet si sigur sa imi schimb obiceiurile alimentare ca sa slabesc in mod sanatos si sa nu mai pun inapoi. Ma numesc Alina, am 24 ani si 87-89 kg. M-am cantarit in 2 locuri si asa miau aratat. ......stiu ca e foarte mult pt ca sunt si pitica, am doar 152 cm. ..... Am ajuns la limita....obosesc foarte tare si la 2 etaje urcate. trebuie sa slabesc. Plus ca de multe ori ma lua inima asa de tare ca am crezut ca mor, iar la anlize nu iesea nimic. De mica viata mea a fost un calvar din cauza kg in plus dar acum ma tem pt sanatatea mea. de mica ma ingrasam in fiecare an tot mai mult. Atat de multe kg nu am avut niciodata. .... sport nu fac ca mie rau....ma ia inima si multe altele. Dar am inceput de luni sa merg 30 min pe jos. dar si mersul e incet. Vreau sa imi fac si prietene. va rog ajutati-ma!
Buna, Alina!
Bine ai venit pe Slabute!Sper sa stai cat mai mult cu noi
Te felicit pentru faptul ca ai luat atitudine si vrei sa fii sanatoasa, incepand cu procesul de slabire.
Eu te pot sfatui sa adopti o alimentatie sanatoasa, sa renunti la tot ce este nociv pentru organism, tot ce inseamna prajeli, grasimi, sucuri acidulate, paste fainoase, produse de patiserie, fainoase (in special faina alba), etc.Mananca cat mai multe legume si fructe, carne slaba, de pui, de curcan, de vita,poate fi si de porc pana la urma, slaba sa fie si preparata la cuptor, fara grasime sau la gratar.Branza slaba, iaurtuile slabe si cerealele au un rol important in dieta, deci consuma-le.
Cat despre sport, daca nu ai rezistenta fizica si obosesti sau ai alte probleme de sanatate care te impiedica sa faci mult efort fizic poti incepe sa practici Star walkin, este un fel de mers mai alert, e distractiv si te solicita destul.
Foloseste calculatorul de calorii, asa vei urmari indeaprope tot ce consumi.Foloseste-te de un cantar pentru a cantari ceea ce mananci, ajuta foarte mult.

O sa iti las urmatoarele linkuri: Ghidul slabutelor incepatoare , Am nevoie de ajutor! si Pregatirea pentru slabire . Iti vor fi de ajutor.
Daca ai nevoie de ajutor in plus, de suport sau de orice altceva, este suficient sa intrebi si vei primi ajutorul dorit.Suntem aici pentru tine si pentru toate slabutele care sunt in situatia noastra!

bafta multa si spor!
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2522 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2005 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1489 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]