View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 10 mar 2012, 18:17:39
Sand's Avatar
Sand Sand este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 09 mar 2010
Locaţie: Orange County, CA, Statele Unite ale Americii
Vârsta: 54
Dieta: de tip mediteraneana + sport
Date: 173cm, 79kg
Mesaje: 3.059
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 12 ori in 10 mesaje
Implicit Re: Cupluri fara copii, alegerea proprie.

Citat:
Anterior postat de lulus07 Vezi mesajul

...comentariile nu sunt deloc comode. Alegerea de a nu avea copii ar trebui acceptata ca una normala, dar oamenii sunt uneori limitati. Eu consider ca nu ar trebui sa va petreceti viata dand explicatii altora. Vad ca locuiesti in state, si speram oarecum ca acest aspect sa fie privit altfel in alte tari, insa cred ca oamenii sunt la fel peste tot in lume.
Cel mai complicat este sa te apuci sa explici motivatiile care iti determina aceasta alegere. Sunt atat de personale, traumatizante poate pentru altii si atat de intime ca nu se pot explica. Am incercat sa spun adevarul si am avut si mai mari probleme, oamenilor incepe sa li se faca mila etc. sau reactioneaza extrem de prost.

Am crezut ca doar in Ro te intreaba lumea de la coada la gogosari de ce nu vrei sa ai copii dar nu e cazul. Peste tot exista oameni plini de zel, in special femei, care doresc sa-ti faca un bine. Isi proiecteaza dorintele si instinctele inspre afara si inspre cei din jur si te sufoca cu insistentele. Merci pentru intelegere.
Răspuns cu citat