Subiect: Jurnal anna0016
View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 16 mar 2012, 16:02:03
Animis23's Avatar
Animis23 Animis23 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 12 apr 2011
Locaţie: Cluj-Napoca (Braila), Romania
Vârsta: 34
Dieta: Metabolic Balance
Date: 163cm, 108.3kg
Mesaje: 7.631
Aprecieri acordate: 551
Am fost apreciat(a) de 1.659 ori in 834 mesaje
Implicit Re: Jurnal anna0016

Citat:
Anterior postat de anna0016 Vezi mesajul
am uitat sa mai spun ceva ...programul meu de scoala e foarte aiurea eu sunt "dupa-amiaza" si numai lunea incep la 1 , martea si miercurea intru la 10:30 respectiv 11:20( ies pe la 5-6) iar joi si vineri intru la 10:30 si ies pe la 3 , 3si cv ........ . din cauza asta nu pot manca la ore fixe sau macar sa am 3 mese pe zi.... .din cauza asta ma gandesc ca nu pot tine o dieta anume...sau gresesc???
am observat ca ma ingras foarte tare daca mananc paine ( paste nici macar nu gust cand face mama pt ca in doua zile vad cv in plus pe cantar )si unde stau eu , adica un orasel mic si iarasi mic nu prea gasesc faina din aia de care vorbiti voi ( la o rubrica cv legat de paine) asa ca nu prea asi putea sa imi fac din acea.
dar ce ziceti ? sa imi fac eu paine de casa? (am faina de la moara daca se pune la cv) si sa incerc sa nu mananc mai mult de 3 felii maxim pe zi ??
inca ceva voi ce mancati la scola sau servici ... ???? vreau sa spun ca eu nu am pauza mare ci din contra fiecare pauza dureaza 5 minute.
Bine ai venit si mult succes!

Fetele ti-au dat deja o gramada de sfaturi utile. Eu am la facultate un orar foarte nefericit, tot cu pauze meschine de 5 minute. In general imi iau la mine fructe - un mar, o portocala, o para, eventual banane(Desi nu sunt foarte recomandate). Mai iau la mine si cate un iaurt(ma car cu lingurita dupa mine), sau un iaurt de baut, kefir sau sana cu putine grasimi(pana in 3%). Am invatat sa evit sandvisurile. E important sa mananci si gustari.

Seara fa un ceai sau stai cu sticla de apa langa tine ca sa nu mai mananci dupa ora propusa, dar sa nu te chinuiasca foamea.
__________________

Jurnalul meu
Animis23, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2438 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1921 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1664 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]