View Single Post
  #81 (permalink)  
Vechi 29 iul 2010, 08:11:42
bety's Avatar
bety bety este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 29 iul 2010
Locaţie: pitesti, Romania
Dieta: incerc sa mananc sanatos
Date: 162cm, 97kg
Mesaje: 3.073
Aprecieri acordate: 12
Am fost apreciat(a) de 143 ori in 89 mesaje
Implicit Re: Vreau sa slabesc sanatos si sa imi schimb metabolismul

bunaa , sunt noua aici........asta este primul meu post.........si vreau sa ma alatur voua........in aceasta lupta cu kg...........eu acum am 87.5 kg ( cantarita marti dimineata) , acum o luna aveam 93 ......am tinut o dieta cu orez de 3 saptamani iar de marti am inceput dieta cu ciorba de varza.
ce sa va spun despre mine.......mereu am fost mai grasuta .....dar in ultimii 2 ani...........s-au acumulat foarte multe kg , am fost data in somaj si statul acasa si-a spus cuvantul. am ramas si insarcinata iar de cand am nascut am ajuns sa am cele 93 de kg.
am renuntat de o luna la paine, sucuri ( beam cate 3 l de suc pe zi) ,sare f putina si din aceea dietetica, prajeli.........si cam tot ce nu trebuie.
imi e bine asa......de o saptamana fac si exercitii acasa , am luat de pe net cateva exercitii , cate 8 minute ptr fiecare zona ( abdomen,fund,picioare,brate) iar ptr celulita de 2 zile imi fac impachetare cu zat de cafea si ulei de masline.
ati incercat asa ceva? da rezultate?
astept sfaturi.........pareri...........si incurajari.......
bety, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2213 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1696 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1180 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]