View Single Post
  #83 (permalink)  
Vechi 02 aug 2010, 21:19:18
bety's Avatar
bety bety este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 29 iul 2010
Locaţie: pitesti, Romania
Dieta: incerc sa mananc sanatos
Date: 162cm, 97kg
Mesaje: 3.073
Aprecieri acordate: 12
Am fost apreciat(a) de 143 ori in 89 mesaje
Implicit Re: Vreau sa slabesc sanatos si sa imi schimb metabolismul

Citat:
Anterior postat de slabuta Vezi mesajul

Buna Bety si bine ai venit



Mai studiaza dietele si alege ceva mai sanatos, mai putin diete care au in titlu "dieta cu..." sau diete care promit rezultate spectaculoase si infometare pe masura.
multumesc de primire si de sfat..........de fapt azi am terminat aceasta dieta cu varza iar de maine nu voi mai tine nici o dieta , doar ca voi manca sanatos......si imi voi calcula kcaloriile ,sa nu sar de 1000 - 1200 .
mi-am facut meniul ptr maine....de dimineata am sa mananc o felie de pepene rosu.....la pranz un file de pangasius ( pe gril) cu o salata de rosii ( cu putin ulei de masline extravirgin ,sare dietetica si otet ) iar seara un iaurt de baut cu 1.7 % grasime......iar intre mese fructe......un mar.........o nectarine....sau o caisa.....este bine?? ce zici?
plus ca fac si exercitii ............azi am facut 30 minute de tae-bo ( ptr prima data) si mi-au placut enormmmmmmmmm , am urcat si coborat scarile de 5 ori.......( de la etajul 3 )sper sa dea rezultate .......
daca mai ai sfaturi le accept cu mareee placere
bety, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2213 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1696 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1180 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]