View Single Post
  #840 (permalink)  
Vechi 06 mai 2011, 13:43:37
grasuta88's Avatar
grasuta88 grasuta88 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 29 apr 2009
Locaţie: valcea, Romania
Vârsta: 35
Dieta: macare sanatoasa si mult sport
Date: 158cm, 82.5kg
Mesaje: 452
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Locul noilor venite

Citat:
Anterior postat de moniniful Vezi mesajul
bine v-am (re)gasit. recunosc cu rusine ca am mai avut o tentativa sa ma alatur comunitatii slabutelor, dar am esuat. de atunci am mai adaugat 2 kg la palmares, asa ca de data asta trebuie sa reusesc (alternativa este o vara depresiva !! )


despre planul meu de bataie ce sa va spun..urmez o dieta pe care colega mea de locuinta o are de la un medic nutritionist. mi se pare ok...in jur de 1100-1200 calorii pe zi. multe proteine in faza initiala, ca apoi sa se adauge treptat si alte alimente. e de 6 saptamani regimul, de indata ce incepe sa dea rezultate il voi posta pentru cine vrea. (momentan nici nu sunt prea cunoscatoare intr'ale forumului)

sport fac. am abonament la sala, pe care recunosc din nou cu rusine ca l-am platit in gol cateva luni. sala are si piscina, si ore de aerobic de toate felurile cu instructori. cat timp nu am mers la sala nu pot sa spun ca nu am avut o viata activa. folosesc bicicleta ca mijloc de transport de ceva timp...in plus merg pe jos destul de mult zilnic. cu toate astea, kilogramele pe care am inceput sa le pun din anul 3 de facultate (licentza bat-o vina) au refuzat sa plece.

problemele mele cele mai mari sunt lenea si dulciurile. lenea pentru ca, desi prefer la gust alimentele dietetice, de multe ori nu pot sa ma mobilizez cand ajung acasa sa imi pregatesc o salata cu gratar si mananc o pizza, sau alte chestii prepregatite pe care le lasi 10-20 de min in cuptor si gata masa. dulciurile...nu cred ca trebuie sa dau nici o explicatie.

alta problema pe care o am, cat timp invat simt foooaaarte mare nevoia de dulciuri. parca trebuie sa ma recompensez pentru fiecare pagina scrisa nu stiu daca s-a mai confruntat cineva cu problema asta. as aprecia sfaturile voastre. azi in loc de dulciuri mi-am luat o sticla de apa cu mine la biblioteca, si sunt bine (pe de alta parte, azi am studiat pana acum forumul slabutelor, inca nu am trecut la lucrurile serioase ) sper sa functioneze asta si de acum inainte.

mama, deja am scris o gramada.

apreciez foarte mult sfaturile scrise aici. si mai mult ma impresioneaza povestile de succes. sper sa ajungem si noi, noile venite sa le postam pe ale noastre!
si eu pateam la fel cand invatam dar am inlocuit dulciurile cu feli de ananas, pomelo si portocale
grasuta88, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2033 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1516 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 742 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]