View Single Post
  #895 (permalink)  
Vechi 08 sep 2014, 20:05:41
jessik's Avatar
jessik jessik este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 27 dec 2010
Locaţie: vancouver, Canada
Vârsta: 37
Date: 163cm, 68.8kg
Mesaje: 4.453
Aprecieri acordate: 133
Am fost apreciat(a) de 539 ori in 352 mesaje
Implicit Re: Fit for life-Jurnal Sophia

DA, PAI EU AM FOST IN ROMANIA IN MAI, DACA INTRAI MAID EVREME, POATE NE INTALNEAM..
uf e greu cu complicatiile. la mine s-a vazut, nu aveam voie sa ridic, si m-am feriti, o data l-am carat 100 m. si aveam dureri de burta cateva zile. si avea atunci thomas 3 luni.
de atunci imi era frica sa ridic ceva, si car seat ul, cu bebe, il cara mereu sotul. f mult timp am avut intepaturi, cred ca un an. de aia am zis s amai astepot la al doilea, dar o sa icnerc natural daca se poate.
la sport am inceput dupa vreo 4 luni, dar f usurel, si la abdomene, abia dupa un an m-am bagat tot asa usor. dar oricum am auzit ca alea nu prea ajuta. faza ca m-am ingrasat, si mai rau, mai ales la burta si sani.( mai alaptez si acum, asa mai putin)
dieta nu prea am reusit, ca scadea laptele, si nu vroiam s ama trezesc noptile, ca vroia thomas lm. si asa abia am reusit cumva sa mai rarim cu alaptatul noaptea. ii mai dau apa.
tu cum te-ai descurcat pana acum cu copiii, mai ales ca ai avut complicatii? eu de aia nu prea ma grabesc, ca nu are cine, adica sper ca o pot aduce pe mama, anul asta, sa pot lucra, sa fac o pauza intre copii/
mai pov ce face david.
thomas ma dispera cu prostioarele lui, si e asa de incapatanat, daca nu e cum vrea el, tipa, bate din picioare, se enerveaz ala culme. e o fire f afgitata. si f plangacios.
el adoarme numai dupa o tura de urlete
ma oboseste prea mult, sa pot face fatza unei sarcini, si alt bb mic. as aca pauza macar inca un an
__________________
inceputul e greu
Răspuns cu citat