View Single Post
  #9 (permalink)  
Vechi 02 iun 2012, 06:49:12
Rallara's Avatar
Rallara Rallara este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 09 feb 2012
Locaţie: Edinburgh, Anglia
Vârsta: 38
Dieta: South Beach
Date: 172cm, 91.2kg
Mesaje: 7.366
Aprecieri acordate: 3.894
Am fost apreciat(a) de 3.171 ori in 1.682 mesaje
Implicit Re: The Diary of a Sweetaholic ♥

Citat:
Anterior postat de WhiteAngel Vezi mesajul
in cazul asta eu una nu prea te`as incuraja ..
cand va mai aud asa .. "am de unde sa dau, problema sunt soldurile sau nush ce"
de conformatie ai auzit? si eu am ajuns la 49 de kg si tot mai am burta .. dar nu`s asa de obsedata si o las acolo pt ca e mica si asta mi`e conformatia
in plus nu vreau sa`mi pun sanatatea in pericol, ceea ce faci tu !
mi`e imposibil sa cred ca ai talia si fundul mari ... si la talie hai sa te mai inteleg, dar de ce vrei sa dai jos din fund?? le`am mai spus si altor fete: baietii vor forme ! vor fund, sani ! de unde obsesia asta cu fundul mare??

mai gandeste`te, pana nu e prea tarziu ...
Subscriu absolut.
Vanilie ai mare grija... esti tanara si acum se fac cele mai mari greseli in alimentatie in cazul fetelor. Cu siguranta, vad ca esti determinata in a continua slabitul indiferent ce am zice noi... asa ca ce mai pot adauga va fi oricum de prisos... la -15 o fata e excelenta, la -17, bine catre slaba si la mai jos de -20 e slabanoaga... dar daca tie asa iti place, sa nu ai forme (si la forme nu inteleg grasime) si sa fi o scandura... cu probleme de sanantate pe la 30 de ani... e alegerea ta, parerea mea ca esti pe cale de a alege drumul cel rau, ma mir ca nimeni din jurul tau nu se sesizeaza...
Si imi pare rau daca te ofenseaza mesajul meu... dar uneori e nevoie si de cineva care sa mai zica lucrurilor pe nume, doar e in interesul tau pana la urma.
__________________
Rallara, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Rallara, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2253 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1736 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1220 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]