View Single Post
  #9 (permalink)  
Vechi 13 iun 2012, 12:04:08
adynna's Avatar
adynna adynna este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 28 iun 2009
Locaţie: oradea, Romania
Vârsta: 37
Dieta: personalizata
Date: 173cm, 71.6kg
Mesaje: 99
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnalul Adinei - Drumul spre un strop de fericire :)

In alta ordine de idei, s-a mai schimbat site-ul de cand nu am mai dat pe aici (spre maaaaarea mea rusine) si am gasit o gramada de functiuni noi si interesante.
Am aflat ca greutatea mea normala este intre 56 si 75 de kilograme, asta ar insemna ca in aceasta categorie deja ma incadrez.
Nu sunt insa intru totul de acord cu greutatea ideala de 63 de kilograme, pentru ca la constitutia mea o sa fiu fluffy si atunci.
Am gasit si cantitatea de fibre necesara /zi ceea ce pentru mine e foarte important, avand de multi ani probleme cu stiti voi ce.
Rezultatul care imi pune cele mai mari probleme este procentul de grasime corporala 26.30 %, pe care il consider putin mai jos decat realul, probabil din cauza dimensiunilor de la incheietura si antebrat, care desi in rest sunt rotunda, sunt destul de subtiri.

Dupa cum ziceau, s-au schimbat multe pe site. O sa incerc sa caut sectiunea cu exercitii fizice, dar m-as bucura daca mi-ati spune si voi ce exercitii fizice folositi si dau rezultat, in special in zona abdomenului, a soldurilor si picioarelor, ca acolo sunt problemele MARI.

O zi minunata