View Single Post
  #9 (permalink)  
Vechi 18 aug 2012, 19:05:52
mihaela01's Avatar
mihaela01 mihaela01 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 22 mai 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 28
Date: 158cm, 57kg
Mesaje: 923
Aprecieri acordate: 172
Am fost apreciat(a) de 100 ori in 83 mesaje
Implicit Re: Cum scapati de barbatii "lipitori"?

Experiente din astea am avut si eu o gramada , cu adolescenti dar am avut. Eu de obicei le tai firul din prima sau ma uit urat la ei , sau daca nici asta nu merge , ii ignor pur si simplu.Am avut cazuri in care imi scoteau casca din ureche ca sa vada ce muzica ascult , sau se holbau ca prostii cu toate ca eram cu prietenul.. nu mai zic ca mai sunt si specimene trecute de 20-25 care se imping in tine in timp ce mergi pe strada , si iti pun mana pe fund .Am crezut ca mor cand am patit o faza din asta , m-am blocat , si acum imi pare rau ca nu i-am spus tipului vreo 2 de sanatate , mai era si un pitic grasan mi-ar fi facut o mare placere sa ii lipesc una peste ochi sau o geanta in cap.Macar de ar fi fost inalt 1.70-1.80-1.90m sa nu pot comenta de frica , dar nu , tipu avea 1.50-.160m si se credea si el mare si tare..
Astea sunt animalele din ziua de astazi , parca adolescentii nu sunt chiar asa unii, incearca dar te lasa in pace pana la urma , dar barbatii de peste 25-30 sunt si mai nesimtiti , nu mai spun ca , in tramvai intorc capul dupa mine ca la prezentarile de moda , nu neaparat ca am ceva anume , dar asa se uita dupa majoritatea adolescentelor (cand ei , poate sunt de varsta cu tatii nostri) ) .Daca sunt mai in varsta poti sa le spui ca sunt de seama cu tatal tau (suna cam aiurea cum am formulat , dar cu o alta formulare le tai firul imediat ) si cu asta sigur de duc naiba . Eu prefer sa ii jignesc pe fata, sa ma uit urat sau le-o mai spun pe asta: Nu ai treaba?, ei mai raspun: Nu , si eu le spun: Atunci fa-ti! nu ma mai freca pe mine la cap .
In ziua de astazi rar poti discuta civilizat cu un barbat fara ca el sa se gandeasca ca gata,are o sansa sa fie cu tine.
mihaela01, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1951 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1434 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 918 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de mihaela01; 18 aug 2012 at 19:13:00.
Răspuns cu citat