View Single Post
  #9 (permalink)  
Vechi 24 aug 2012, 17:31:59
mvthebest's Avatar
mvthebest mvthebest este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 24 aug 2009
Locaţie: -, Romania
Vârsta: 32
Date: 165cm, 71kg
Mesaje: 13.622
Aprecieri acordate: 9
Am fost apreciat(a) de 59 ori in 49 mesaje
Implicit Re: Jurnal Mari (marry10)

Citat:
Anterior postat de marry10 Vezi mesajul
Buna fetelor !! Numele meu este Marilena , am 16 ani,52 kg si 1.64 m inaltime. Sunt o persoana sociabila , energica si imi place sa vorbesc .Nu am putut spune niciodata ca sunt "slaba" sau "grasa", mereu am fost "intre."De aproximativ o luna am inceput sa mananc mai putin si mult mai sanatos, am cam excul dulciurile si daca e sa-mi fie foarte pofta mananc putin si doar o data pe saptamana,timp in care am slabit aproximatic 3 kg. De cateva zile am inceput si dieta SB. Fac si sport, am intrat de curand in a 3-a saptamana de Insanity, si ma simt din ce in ce mai obosita, ma oboseste mai mult decat ma obosea la inceput, cand eu ar trebui a rezist mai mult . Voi posta in seara aceasta ce am mancat 40 de minute de Insanity au fost deja facute!
Hello Mari ! Bine ai venit in ''familia'' noastra.
Un sfat prietenesc este, uita de diete. La 16 anisori slabesti frumos cu sport si consumarea dulciurilor o data la 2,3zile sau inlocuirea lor cu cele mai dietetica facute de tine. De exemplu, branzica-iaurt slab+indulcitor+cacao/esenta sau o budinca.
Pentru ca esti in crestere trebuie sa mananci,nu sa ai fix 1000kcal.
Mananca proteine:carne,oua,branza,lapte,fructe de mare,peste,etc, carbo buni:legume( mai rar cartofi), produse din faina integrala,grasimi bune care poti sa le iei dintr-un pumn de alune/migdale/nuci/seminte,etc.

Nu trebuie sa te supra antrenezi, ia-o treptat. Incepe cu 20min de sport. Daca X sau Y face 1-4h de sport intens nu trebuie si tu sa faci dintr-o data si/sau zilnic. Diversifica sportul si fa-i ceva ce sa iti placa.

Esti micuta si greselile de acum ''le suporti'' mai tarziu. Eu asa am patit. Am facut multe gafe pana sa ma informez mai bine si acum slabesc mai greu.

Nu trebuie sa tii SB, poti sa mananci 1,2 fructe pe zi. Mai ales daca iti plac si mai ales ca e sezonul.
De preferinta mai rar banane,struguri.
mvthebest, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 2214 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1697 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]