View Single Post
  #9 (permalink)  
Vechi 08 sep 2012, 17:29:07
alinutzik's Avatar
alinutzik alinutzik este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 02 feb 2012
Locaţie: Bucuresti, Romania
Dieta: Mancare sanatoasa si sport
Date: 157cm, 57.2kg
Mesaje: 1.049
Aprecieri acordate: 150
Am fost apreciat(a) de 418 ori in 292 mesaje
Implicit re: Mananc excesiv de mult si nu ma ingras

Citat:
Anterior postat de brooke Vezi mesajul
Pai am inceput sa evit mancarurile din comert.Nu mai mananc ciocolata,snacksuri sau chestii din astea.Imi mai permit sa mananc doar niste cereale din alea(de la Nestle) cu putina ciocolata si vitamine(fara E-uri).
De obicei mananc cam asa:
Dimineata beau o ceasca de cafea cu o lingurita si jumatate de zahar, o portie de lapte cu cereale si poate si 1-2 oua(uneori prajite in paine cu putin ulei),insa daca am prin frigider mancaruri care implica carne evit ouale.Apoi pe restul zilei mai multe portii de fructe(mere,struguri sau ce am la indemana), beau cate o cana sau doua de lapte cu cacao(fara zahar) si vreo doua cani de ceai de menta.La amiaza sau seara mananc niste friptura cu 1-2 felii de paine sau cu niste cartofi(cat sa ocupe restul farfuriei)/ niste ciorba/supa/mancarica.
Cat despre sport.Acum vreun an cat eram dornica sa slabesc mai faceam vreo 10 min aprope zilnic.Acum nu mai fac sport,poate doar la ora de educatie fizica cand va incepe scoala.

Stii, meniul asta nu cred ca ajunge la 2400 de calorii cum spui.. In afara de faptul ca eu inlocuiesc carbohidratii din meniul tau cu proteinele, mananc APROAPE la fel de mult ca tine, iar eu sunt la faza de slabire.. Parerea mea e ca mananci absolut normal, nu trebuie sa iti faci probleme.
alinutzik, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1944 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1427 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1170 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat