View Single Post
  #9 (permalink)  
Vechi 29 sep 2012, 18:35:42
AnaVasiliu17's Avatar
AnaVasiliu17 AnaVasiliu17 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 25 aug 2012
Locaţie: Tg. Neamt, Romania
Vârsta: 25
Date: 164cm, 56kg
Mesaje: 18
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnalul meu de mentinere(AnaVasiliu17)

Eh. Nu sunt tocmai multumita de ce am mai mancat pe parcursul zilei, dar in fine...
Intre mic dejun si pranz am mai ciugulit un mar si cateva fructe din acel musli + nuci, si am gustat foarte putin dintr-un nou tip de cascaval cumparat de mama [ trebuia sa vad daca este bun pentru un sandwich la scoala, fiindca toti vin cu de-astea si imi fac pofta+ ca mai vin si niste oameni care vand gogosi si covrigi iar eu m-am gandit ca e mai bine sa iau acel sandwich in prima pauza -am ore dimineata- ca sa nu fiu tentata de gogoasa. Am mai gustat si foarte putina pastrama [ tot pt. a verifica gustul] si chestia aia ce aduce a nutella, nussa se numea parca.
La pranz: 2 pulpe de pui si piure de cartofi
Desert: ciocolata
Am mai mancat nuci si din nou ciocolata si pe la vreo cinci o inghetata pentru ultima data. Nu o sa se mai fabrice de pe 1 octombrie si nu mai mancasem una de cand s-a terminat clasa a VII-a.
Si cam atat.
AnaVasiliu17, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1561 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1044 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 787 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat