View Single Post
  #9 (permalink)  
Vechi 01 oct 2012, 08:23:54
happygirldiana's Avatar
happygirldiana happygirldiana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit Re: De ce nu mai slabesc?

Citat:
Anterior postat de oanam Vezi mesajul
multumesc mult,chiar nu ma asteptam la un raspuns atat de rapid.o alta problema ar mai fi aceea ca atunci cand m-am lasat de tigari am inceput sa ma constip,nu stiu daca pot numi constipatie,dar nu am avut probleme niciodata,inainte ieseam o data ,de 2 ori zilnic,chiar si in timpul sarcinii,acum de 2 ori la 3 zile(o data dim ,o data seara)si ma simt imbalonata mereu,imi bolboroseste toata burta,am ipresia ca sunt deranjata ,dar de unde ca vai de fundul meu cand ies afara.sa fie si acesta un motiv de ingrasare?in ultimul timp,aproape zilnic,dimineata mananc iaurt cu cereale cu fructe dezhidratate,de lichide,ce sa spun nu prea tin cont,am inceput sa elimin tot ceea ce inseamna suc si ,beau mai multa apa si ceai neaindulcit.problema este ca nu pot renunta la bericica,cam de 2,3 ori pe saptamana impreuna cu sotul bem cate o bericica seara impreuna.dar totusi fac acelasi lucru ca si inainte sa ma las de tigari.uffff.chiar nu inteleg unde gresesc si chiar vreau sa ma opresc o data din ingrasat.nu ma mai incap hainele de o tin asa,treb sa imi schimb toate hainele,ma refer la pantaloni,ha ha ha.
ohooo, din start iti spun ca trebuie sa renunti la bericica. clar si ea ajuta la balonare. dar ca sa scapi de constipatie cumpara ceai de crusin si bea la nevoie.sau si mai bine cauta seminte de in sau tarate psyllium, semintele de in macina-le si mananca dimineata cu iaurt, o lingurita. iar taratele: pune o lingurita cu tarate intr-un pahar cu apa si bea-l, fa asta de 2 ori pe zi. si bea multe lichide, sa nu aiba efect invers,adica sa te baloneze si mai rau. taratele sunt foarte eficiente, sie u am avut aceeasi problema insa am rezolvat-o cu aceste tarate
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2522 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2005 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1489 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat