View Single Post
  #9 (permalink)  
Vechi 14 mar 2010, 16:50:56
black's Avatar
black black este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 29 nov 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 32
Date: 165cm, 89kg
Mesaje: 7
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Conversations With The Fat Girl

Hei.

Aproape a trecut prima zi de regim. Chiar a fost ok. De dimineata am iesit sa alerg.. Imi place la nebunie parcul la ora 6 dimineata cand e pustiu. Azi chiar am mancat ok. De dimineata vesnicul iaurt (mie imi place enorm iaurtul ) La pranz peste si am mai mancat si 2 mere. Chiar ma simt bine, nu mi-e foame. Oricum pana acum sunt foarte increzatoare.

Insa o mica problemioara este ca absolut toate prietenele mele sunt slabe. Iar noi obisnuim sa iesim foarte des. Faza este ca o iesire se termina si cu o masa impreuna. Ideea este nu vreau acum sa ma rup de prietenii mei doar pentru ca eu nu mai mananc. Insa nici nu sunt incantata sa ii privesc in timp ce fac asta. Sunt constienta ca asta va fi viitorul meu insa cel putin o perioada ma tot gandesc la solutii sa evit acest moment. Citeam o data un articol ce mentiona ca oamenii grasi cu prieteni slabi nu vor slabi niciodata. La momentul respectiv mi s.a parut o prostie insa parca incep sa inteleg problema

Multumesc pentru toate incurajarile si sfaturile, nici nu stiti cat functioneaza.
O duminica placuta tuturor.
black, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2203 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1686 kcal/zi. Pentru a slăbi 6 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 654 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]