View Single Post
  #9 (permalink)  
Vechi 01 mar 2013, 16:13:01
alinu0809's Avatar
alinu0809 alinu0809 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 22 feb 2013
Locaţie: Darmstadt, Germania
Vârsta: 32
Dieta: Alimentatie sanatoasa + sport
Date: 170cm, 60kg
Mesaje: 327
Aprecieri acordate: 62
Am fost apreciat(a) de 58 ori in 46 mesaje
Implicit Re: Jurnal Alinu - vreau sa slabesc sanatos, frumos si organizat

Citat:
Anterior postat de Khali Vezi mesajul
Bine ai venit! Ai o abordare riguroasa si echilibrata, in felul acesta rezultatele dorite vor fi durabile...cea mai buna combinatie asta este, mancarea sanatoasa si sportul.

Si mie imi place sportul foarte mult, si facut acasa, si in aer liber. Foarte tare ca ai gasit reduceri la multe articole, adevarul e ca in afara deseori sunt tot soiul de oferte mult mai convenabile decat la noi.

O primavara minunata, ne mai citim!
Hei! Mulțumesc!
Am încercat cu forța (nu mă refer la faptul că mi-am impus eu acest lucru) varianta neechilibrată și n-am avut parte de consecințe prea plăcute. Îmi era tot timpul frică să ies pe afară (pentru că îmi făcea calciul figuri), deși trebuia întotdeauna să umblu pe undeva și nu mă mai alimentam într-un stil echilibrat.
Acum mi-e mult mai bine, deja mi s-a îmbunătățit și starea psihică de peste zi. Am chef să fac mult mai multe lucruri, sunt plină de energie pozitivă.. E mult mai bine. Se numește echilibru pentru un motiv bun.
Mă bucur să aud că îți place sportul. Foarte multe fete uită de mișcare, sau pur și simplu nu vor să audă de ea și așteaptă rezultatele pe canapea, ca să zic așa.
Cât despre reduceri.. este un magazin aici (eu îl am chiar în spatele blocului), se numește TK-MAX și au tot felul de produse - haine, lenjerie intimă, pijamale, ceaiuri, articole sportive, incaltaminte etc. Toate la prețuri reduse. Comparativ cu alte magazine, chiar au prețuri mai mici, întotdeauna, iar calitatea produselor este chiar ok. Sper să se dezvolte și în Ro. latura asta, cât de cât.
Of, am scăpat la scris și-aproape că am un roman aici. Sper și eu să ne mai citim și îți mulțumesc că ai trecut și pe la mine. O primăvară minunată!
__________________
Jurnal Alinu
alinu0809, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1848 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1331 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1332 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Acest membru apreciaza mesajul lui alinu0809:
Khali (01 mar 2013)