View Single Post
  #9 (permalink)  
Vechi 04 aug 2013, 11:54:12
VentoFreddo's Avatar
VentoFreddo VentoFreddo este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 11 ian 2010
Locaţie: Braila, Romania
Vârsta: 47
Dieta: sanatoasa personalizata
Date: 174cm, 65.6kg
Mesaje: 17.573
Aprecieri acordate: 7.170
Am fost apreciat(a) de 8.280 ori in 2.421 mesaje
Implicit Re: jurnal Diana- Nimic nu este mai bun decat senzatia "skinny"

Buna,Diana
am intrat aici pentru ca mi-a atras atentia titlul jurnalului si voiam sa-ti zic ca e ceva mai bun decat senzatia "skinny"..si anume "senzatia healthy"
Mie mi se pare extrem de putin ce mananci tu,si nu neaparat sanatos..daca ai vedea cum se produc wurstelii si diversi alti carnati,nu ai mai pune gura pe ei in veci..e o pasta pamantie,scarboasa,obtinuta din resturi de pui,tip piele,zgarciuri,chiar si ..ciocurise toaca,se amesteca cu e-uri si coloranti sa le dea aspectul ademenitor rozaliu,sare cat cuprinde si glutamati ca sa ne faca dependenti de gust..si se adauga..hartie igienicaNu glumesc,cauta pe net si ai sa vezi ca au fost si reportaje pe la protv..
Acu trec la ce ma doare..tu iti calculezi meniul?ca eu nu cred ca ai trecut de 1000 cal,chiar si cu saormaua aia dietetica..Nu se merita sa te chinui si sa te infometezi pt 2 kilograme..pe care le poti slabi frumos cu mancare suficienta si dietetica,legume multe,proteine sanatoase(ton,naut,ciuperci,alti pesti albastri),oleaginoase(ajuta mult la slabit sa stii,chiar daca multi nu cred-migdale,alune,seminte,ulei de masline extra..toate crude bineinteles).
Si sportul ajuta,dupa cum stii.
Sper sa-ti fi fost de folos,succes!
VentoFreddo, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1858 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1341 kcal/zi. Pentru a slăbi 3.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 954 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Urmatorii 3 membri au apreciat mesajul lui VentoFreddo:
diana87 (04 aug 2013), Rallara (16 aug 2013), VAmedeea (04 aug 2013)