View Single Post
  #9 (permalink)  
Vechi 22 dec 2013, 18:07:56
funeralformyfat's Avatar
funeralformyfat funeralformyfat este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 17 dec 2013
Locaţie: Craiova, Romania
Vârsta: 29
Dieta: Dukan
Date: 166cm, 75.2kg
Mesaje: 18
Aprecieri acordate: 25
Am fost apreciat(a) de 13 ori in 9 mesaje
Implicit Re: Funeral for my fat

Citat:
Anterior postat de butterfly30 Vezi mesajul
nu e neaparat o idee proasta, dar trebuie sa ai grija. se pare ca in primele trei zile creierul are de suferit, dar dupa aceea chiar ii prinde bine noul regim. ceea ce inseamna ca daca te apuci de ea trebuie sa te tii de ea si sa nu ai abateri mai des de una/luna ca sa nu-ti distrugi creierul, ca sigur nu vrei asta. mancatul compulsiv....daca ai sti cate suntem....cu timpul o sa inveti sa gestionezi aceste stari, dar e greu, si fiecare nou episod de infometare va accentua problema, deci ai muuuuuulta grija. eu iti tin pumnii.
Dupa ce m-am documentat mai bine aseara despre ea mi-am dat seama ca desi se slabeste mi-ar fi cam greu sa am mereu grija la calcule mai ales ca sunt ocupata cu bacul anul acesta. Asa ca acum, ca tot sunt in vacanta, o sa ma apuc sa imi scriu cateva idei de meniuri pe zile pe o foaie si dupa sarbatori sa ma apuc de el. Cred ca un meniu cam de 1200 cal/zi + bicicleta elliptica de 5-6 ori pe saptamana o sa ma ajute in continuare.
O sa incerc sa mi-l concep in asa fel incat sa nu tai chiar toate mancarurile care fac rau si cred ca o sa si postez pe site meniul pentru o saptamana ca poate primesc si niste opinii in legatura cu el.
funeralformyfat, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1783 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1266 kcal/zi. Pentru a slăbi 3,5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1009 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Acest membru apreciaza mesajul lui funeralformyfat:
Beldiman (22 dec 2013)