View Single Post
  #9 (permalink)  
Vechi 09 mar 2014, 22:29:11
CezaraCezarului's Avatar
CezaraCezarului CezaraCezarului este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 15 feb 2010
Locaţie: Cluj-Napoca, Romania
Vârsta: 35
Dieta: Bun-simț
Date: 170cm, 69.7kg
Mesaje: 1.720
Aprecieri acordate: 156
Am fost apreciat(a) de 573 ori in 246 mesaje
Implicit Re: Jurnal - Wana - "si pun piciorul in prag"

Citat:
Anterior postat de Wana Vezi mesajul
Draga mea, iti multumesc pentru incurajari. Iti urez si tie mult succes in lupta cu kg. Am observat ca multe dintre cele care suntem pe aici cu muuulte kg in plus avem probleme inca din adolescenta.

Niciodata nu m-au atras sporturile gen aerobic, si nu credeam ca o sa imi placa kangoo , am mers mai mult din curiozitate. Dar efectiv m-am indragostit. Sunt intr-o grupa de incepatori-adica cel mai mic nivel de intensitate al antrenamentelor, si dupa 5 minute de antrenament curg apele pe mine. Si este deosebit de prietenos cu genunchii si articulatiile. Cel putin eu nu am simtit absolut nicio durere, nicio pocnitura, nimic. Plus ca nu faci febra musculara si poti linistita sa mergi zi de zi la antrenamente. Am avut ghinionul ca intr-o zi sa nu prind ghete de kangoo, deoarece pentru greutatea mea avea o singura pereche disponibila si a fost luata de alta grasuta, asa incat am facut antrenamentul fara ghete. Ziua urmatoare am avut o febra musculara ingrozitoare. Plus ca nu mai e la fel de amuzant si nu am putut duce antrenamentul la bun sfarsit din cauza durerilor de gambe

O seara fain! te pup
Da, problema e veche de tot. Bine, in adolescenta ma “laudam” cu 10-20 de kile in plus, la apogeul meu am avut si cu 40 de kile in plus fata de greutatea “optima”. Daaar incerc sa nu ma mai gandesc la trecut si stau cu ochelarii viitorului pe nas, poate fac ceva mai de treaba decat ce-am facut pana acum.

Mai am o prietena care mi-a spus acelasi lucru referitor la Kangoo, am zis sa te intreb ca sa confirm teoria, am tot auzit si eu ca e super-ok privind impactului asupra genunchilor. Sper sa ma incumet in viitorul apropiat, eu sunt complexata cu “C” mare, mi se pare ca sunt buricul oribil al pamantului si se uita toata lumea ciudat la mine daca ma duc la sala, deci noah, halucinez. Imi place si ce mi-ai zis de febra musculara, pana acum pare antrenamentul ideal pentru slabit low-impact.

Sa ne auzim in curand, sunt curioasa cat o sa dai jos in atac, sa intri si pe la slabutele dukanese (http://forum.slabute.ro/dieta-dukan/regimul-dukan-partea-3-a-12103.html). Vad ca Rozi (pe care o pup) te-a depistat deja, asa ca o sa fie mai usor si placut drumul.
__________________

शान्तिः शान्तिः शान्तिः
Don't give up on your dreams, go back to sleep.

CezaraCezarului, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2210 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1693 kcal/zi. Pentru a slăbi 3.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1306 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Acest membru apreciaza mesajul lui CezaraCezarului:
rozica1965 (09 mar 2014)