View Single Post
  #9 (permalink)  
Vechi 02 mai 2016, 18:49:13
bathsheba20's Avatar
bathsheba20 bathsheba20 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 29 iul 2010
Locaţie: Londra, Anglia
Vârsta: 35
Dieta: hipocalorica
Date: 172cm, 80kg
Mesaje: 972
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 22 ori in 11 mesaje
Implicit Re: O noua viata....din nou

Citat:
Anterior postat de mika_me Vezi mesajul


Hola. Eu nu mai am rabdarea de alta data...asa ca am ales o dieta mai drastica pe care surprinzator am reusit sa o tin deja de o luna..iar rezultatele le poti vedea la ticker. E ceva intre low carb si keto. Nu e mereu usor...uneori mi e dor de fructe...de dulce...Dar ma gandesc ca e mai inportant scopul decat 5 minute de placere) in care sa imi fac poftele.

Nu am prea facut miscare luna trecuta...dar luna asta voi introduce obligatoriu 30 de minute de tae bo macar 4 zile pe saptamana. Nici nu vreau sa imi termin articulatiile la kg pe care le am acum si sa exagerez cu cardio. Pe masura insa ce voi pierde din kg...voi creste si intensitatea exercitiilor.

E foarte bine ca si partenerul e la regim...macar nu trebuie sa gatesti separat pentru tine!
Ce pot spune e ca nici eu nu stau grozav cu rabdarea si tare mi-as dori sa am rezutate ceva mai repede sau mai bune dar din pacate dupa cum ma stiu chiar nu stiu daca ma pot tine asa de ceva mai restrictiv..poate dupa o luna- doua. Acum sincera sa fiu as vrea sa dau cateva kg bune pana in august Atunci mergem iar in concediu si vom fi si pe la plaja etc si mi-as fi dorit sa ma simt si eu mai bine pe plaja si nu de parca am esuat acolo
__________________
Don't dig your grave with your own knife and fork
In cautarea corpului visat - Jurnal bathsheba
bathsheba20, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2389 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1872 kcal/zi. Pentru a slăbi 6 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 840 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]