View Single Post
  #9 (permalink)  
Vechi 23 apr 2010, 20:38:15
mvthebest's Avatar
mvthebest mvthebest este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 24 aug 2009
Locaţie: -, Romania
Vârsta: 32
Date: 165cm, 71kg
Mesaje: 13.622
Aprecieri acordate: 9
Am fost apreciat(a) de 59 ori in 49 mesaje
Implicit Re: Jurnal pofticios - Viviana

Citat:
Anterior postat de Viviana Vezi mesajul
Ohhh !
Sincera sa fiu nu ma asteptam ca , la cateva minute dupa ce am postat acel " textulets " sa primesc cateva raspunsuri . Paii .. apa beau foarte multa inca mai aud din cand in cand replica mamei " vei face broaste in burta " o sticla de 2 litrii mi se pare putin .. Uitasem se spun ca am 5 ani de cand fac handball , insa degeaba alerg eu si dau tot din mine dimineatsa sau dupa.amiaza la antrenament cand seara mananc nelipsitele feluri de mancare si dulciuri plus suc bla bla !
Ce.i drept am cam renuntat la carne sau prajeli d.astea ca m.am plictisit de ele
Aaah .. Dumnezeule ! si dulciurile care.mi fac cu ochiul la fiecare magazin :O sa renunts la ele ?! definitiiiiv ?! :O Damn ! Ei bine , voi incerca sa ma abtin de la painea calda si frumos mirositoare , de la fast.food.urile care mi se par cea mai rapida " masa " intre antrenamente , si sucurile atat de colorate si tentante . poate poate scap si eu de cateva kilograme ! .
Am auzit de la o prietena ca mananca doar dimineatsa 1 mar , 2 , si seara cam la fel .. iar intre mese daca ii e foame bea apa .. Ce.i drept .. n.ar fi asa de greu ,desi mi se pare o dieta " drastica " .. prea dintr.o data sa renunts la toate .. si apoi ! eu nu reusesc sa ma obisnuiesc sa mananc dimineatsa . Offf Offf ! E " grele " cu solduletsele si sunculitsa asta !
Ceea ce face prietena ta,nu se numeste dieta. Esti pur si simplu infometare Din pacate multe fete mananca asa.
Hmm ai 2 avantaje:bei multa apa si faci si sport. Bravo.

Incearca dimineata sa ai un mic dejun sanatos si cu proteine. Nu elimina carnea ea este buna. Doar ca fara grasimi si nu cu ulei.
Si nu trebuie sa o iei ca pe o povara acest regim. Incearca sa faci ca sa fie un stil de viata.
Elimina fast foodurile sau mananca o data la 1-2luni.
Gandeste-te,eu cand ies de la scoala. Direct in fata am un magazin din acela de forneti si pizza pff si imi vine un miros dinala La inceput mi-a fost tare greu. Aveam dendinta sa imi cumpar. Dar acum trec pe langa el fara sa imi pese acel miros. + mergi 2pasi hop fast foodurile, pff s-au inmultit asa de repede

Incearca sa mananci ziua incat sa te saturi. Iar dupa ce vi de la handball,manaca ceva usor. Vre-o salatica cu peste/pui sau iaurt (simplu) sau fructe.
Daca chiar ai pofta de dulce mananca 1-2 patratele de ciocolata dimineata. De preferabil cea neagra Stiu cum este,eram/sunt dependenta de dulciuri ( Incerc sa-mi tratez dependenta ) De multe ori eliminam MD doar sa mananc ciocolata Mare prostie faceam. Dupa cateva h aveam o foame la scoala. )

Daca iti doresti ceva cu adevarat ve-i resusi, Trebuie doar sa vrei. Si sa depui putin efort.
mvthebest, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 2214 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1697 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de mvthebest; 23 apr 2010 at 20:40:43.